Svenska kyrkan Sollentuna Besöksadress: Sköldvägen 10, 19147 SOLLENTUNA Postadress: BOX 13, 19121 SOLLENTUNA Telefon:+46(8)50551300 E-post till Svenska kyrkan Sollentuna

Ett minne för livet!

Viktig information!

Alla som anmälde sig via formuläret tom 9/9 ska nu ha fått mail angående vilket alternativ de fått plats på (maila om ni ej har fått någon bekräftelse).

Det finns fåtal platser kvar på terminskonfa i Kummelby. Maila om ni önskar en plats.

Alla sommarläger och skidkonfa är fulla. Önskar man stå i reservlistan för något av de alternativen maila ditt önskemål.

Det är många som hör av sig och jag svarar så fort jag kan.

Maria Josefson
Konfirmandsamordnare
maria.d.josefson@svenskakyrkan.se

Anmälan till konfirmatin är nu stängd.

Rättelse: Omslagsbilden på konfafoldern är fotograferad av ingen mindre än Signe Hedin, tyvärr blev det fel namn i konfafoldern och vi ber om ursäkt för det.