Vuxenverksamhet

Sollentuna församling erbjuder det mesta för de flesta! Här hittar du något som passar för dig, vare sig du är intresserad av caféer och mötesplatser, samtal om livets små och stora frågor.

Intresserad av att sjunga i kör? Mer information om våra körer hittar du här.

Fullt Hus i Kummelby kyrka

Välkommen till gemenskap varje torsdag i Kummelby kyrka 9-15.00. Vi handarbetar, målar, pratar mm. Såklart fikar vi tillsammans under dagen. Ibland har vi föreläsare.

Fredagspromenaden

Promenad med innehåll. Vi samtalar om livet och njuter av varandras sällskap.

Må-bra-kören

Kören där vi sjunger för att må bra – 45 minuters klingande friskvård. Öppen kör utan anmälan. Kören är kostnadsfri.

Café och mötesplats

Under dagtid finns en rad aktiviteter i församlingen.

Kurser och samtalsgrupper

Församlingen erbjuder samtalsgrupper och kurser där samtalet står i centrum.

Ande • Kropp • Själ

Att människan består av ande, kropp och själ är något som församlingen har tagit fasta på.

Någon att prata med

Om du behöver prata med någon eller kanske ta en fika digitalt, kan du ringa en präst eller en diakon. I församlingen finns även familjerådgivare och legitimerade psykoterapeuter som du kan boka en samtalstid med. Jourhavande präst har öppet alla kvällar kl 21.00–06.00.