Foto: Joakim Carlström /IKON

Bröllop

Planerar ni ert bröllop? Då har ni en dag framför er som ger minnen för livet. Här berättar vi om vigselgudstjänsten och hur man bokar präst och kyrka i Sollentuna församling. OBS: För tillfället kan vara 8 personer exklusive personal på grund av gällande restriktioner i samband med Corona-pandemin. Att livesända bröllopet via sociala medier är dock också ett alternativ!

Bokning av vigsel

Bokningstelefonen är öppen:
Mån-fre 9.00–12.00

Du bokar vigsel genom att ringa 08-505 513 40 eller genom att skicka din förfrågan via mejl

Var gärna ute i god tid när ni bokar bröllop. Om ni bokar långt innan vet vi inte alltid vilken präst som ska viga er eller musiker som ska spela, men det får du veta i god tid. Minst en av er måste vara medlem i Svenska kyrkan för att få gifta er i kyrkan.

Att gifta sig kostar inget
Det kostar inget att gifta sig i Svenska kyrkan, men om ni har särskilda önskemål som medför extra kostnader för församlingen, får ni komma överens om dem med prästen och själva bekosta dem.