Vikingstads församling

Kontakt

Vikingstads församling Besöksadress: Västergårdsgatan 13, 59049 Vikingstad Telefon: +46(13)234450 E-post till Vikingstads församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vikingstads församling

Här växer vi tillsammans. I liv, i tro och i gemenskap med Gud och varandra.

I vår församling bubblar det av liv! Vi möts till gudstjänst, Öppet hus, konfirmandläsning, samtalsgrupper, körer och mycket mer. Vi har något för alla åldrar.

Är du intresserad av att hitta nya uttrycksformer för din fotografering?

Uttryck dig med bilder!

Är du intresserad av att hitta nya uttrycksformer för din fotografering?

Livets bröd

Under hösten möts vi några gånger under namnet Livets bröd. En kväll för möten och delande mitt i vardagen, med Gud och med varandra.

Vi inleder med mässa, sen äter vi en soppa och så blir det tid för bibelsamtal. Det blir tre torsdagskvällar kl.18.30-20.30 i Kyrkans hus, Vikingstad.

Datumen är 29/9, 27/10 och 24/11. Du behöver inte anmäla men hör gärna av dig om du har frågor.

Frågor och information kontakta Cecilia Öberg, präst 013-234458 Cecilia Öberg

Gudstjänster

I Vikingstad församling vill vi att många ska samlas och möta Gud i gudstjänsten på söndagen. Lovsången behöver ljuda starkt och böneämnena ska bes av många. Vi behöver tillsammans växa i vår tro genom ordet och sakramenten. Även möjligheten att möta varandra som människor ska finnas. Därför serverar gudstjänstgruppen kaffe och saft i korsarmen i kyrkan efter varje gudstjänst. Vi tror på att komma samman oavsett våra olikheter. Du behövs i vår kyrka vem du än är. Därför firar vi mässa varje söndag kl.10 i Rappestad kyrka - den kyrka som ligger i mitten av våra socknar!