Vikingstads församling

Kontakt

Vikingstads församling Besöksadress: Västergårdsgatan 13, 59049 Vikingstad Telefon: +46(13)234450 E-post till Vikingstads församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vikingstads församling

Här växer vi tillsammans. I liv, i tro och i gemenskap med Gud och varandra.

I vår församling bubblar det av liv! Vi möts till gudstjänst, Öppet hus, konfirmandläsning, samtalsgrupper, körer och mycket mer. Vi har något för alla åldrar.

BLI KONFIRMAND!
Varför finns jag? Finns Gud?
Vad ska jag göra med mitt liv? Duger jag?
Vad händer när jag dör?
Vågar jag tro på kärleken?
Vad betyder det att vara döpt?

Konfirmand i Vikingstad - dags att anmäla sig!

BLI KONFIRMAND! Varför finns jag? Finns Gud? Vad ska jag göra med mitt liv? Duger jag? Vad händer när jag dör? Vågar jag tro på kärleken? Vad betyder det att vara döpt?

MUSIKGUDSTJÄNST

AGA-trion spelar musik av bland andra Debussy, Fauré, Massenet, Chaminade. AGA-trion består av Anna Ighe, violin, Gösta Nylund, piano och Andreas Josephson, cello. Välkommen till Vikingstad kyrka söndagen den 4:e september kl 18.00!

Gudstjänster

I Vikingstad församling vill vi att många ska samlas och möta Gud i gudstjänsten på söndagen. Lovsången behöver ljuda starkt och böneämnena ska bes av många. Vi behöver tillsammans växa i vår tro genom ordet och sakramenten. Även möjligheten att möta varandra som människor ska finnas. Därför serverar gudstjänstgruppen kaffe och saft i korsarmen i kyrkan efter varje gudstjänst. Vi tror på att komma samman oavsett våra olikheter. Du behövs i vår kyrka vem du än är. Därför firar vi mässa varje söndag kl.10 i Rappestad kyrka - den kyrka som ligger i mitten av våra socknar!