Vikingstads församling

Kontakt

Vikingstads församling Besöksadress: Västergårdsgatan 13, 59049 Vikingstad Telefon: +46(13)234450 E-post till Vikingstads församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vikingstads församling

Här växer vi tillsammans. I liv, i tro och i gemenskap med Gud och varandra.

I vår församling bubblar det av liv! Vi möts till gudstjänst, Öppet hus, konfirmandläsning, samtalsgrupper, körer och mycket mer. Vi har något för alla åldrar.

Välkommen till SOMMAR-ÖPPET HUS för små barn och vuxna!

Ingen anmälan, kom så många gånger du kan! Undrar du över något?
Kontakta Lotta på 013-23 44 56 eller
liselott.anderson@svenskakyrkan.se
Ledare: Lotta Anderson och Gabriella Bratt

Sommar-öppet hus

Välkommen till SOMMAR-ÖPPET HUS för små barn och vuxna! Detta är en samlingsplats för barn 0-5 år tillsammans med vuxen. Tisdagarna 31/5, 7/6, 14/6 och 21/6 kommer vi att ha sommar-öppet hus kl. 9-11 i Kyrkans hus, Vikingstad. Från kl. 9.00 är det drop in med lek. Vi fortsätter förmiddagen med sångstund, fika, mera lek och avslutar med andakt. Ingen anmälan, kom så många gånger du kan! Undrar du över något? Kontakta Lotta på 013-23 44 56 eller liselott.anderson@svenskakyrkan.se Ledare: Lotta Anderson och Gabriella Bratt

Följ med på församlingsresa till Gränna och Visingsö!

Visingsö 2 juni

Följ med på församlingsresa till Gränna och Visingsö!

Gudstjänster

I Vikingstad församling vill vi att många ska samlas och möta Gud i gudstjänsten på söndagen. Lovsången behöver ljuda starkt och böneämnena ska bes av många. Vi behöver tillsammans växa i vår tro genom ordet och sakramenten. Även möjligheten att möta varandra som människor ska finnas. Därför serverar gudstjänstgruppen kaffe och saft i korsarmen i kyrkan efter varje gudstjänst. Vi tror på att komma samman oavsett våra olikheter. Du behövs i vår kyrka vem du än är. Därför firar vi mässa varje söndag kl.10 i Rappestad kyrka - den kyrka som ligger i mitten av våra socknar!