Foto: Gabriella Bratt

Här växer vi tillsammans. I liv, i tro och i gemenskap med Gud och varandra.

I vår församling bubblar det av liv! Vi möts till gudstjänst, Öppet hus, konfirmandläsning, samtalsgrupper, körer och mycket mer. Vi har något för alla åldrar.

Scrolla ner till kalendern så ser du vad som händer hos oss!

Save the date! Återinvigning Rappestads kyrka

Snart är ombyggnationen av Rappestads kyrka klar. Den 5 juni kl. 10. 00 firar vi mässa och återinviger kyrkan. Mer information kommer!

Närbild på vita och blåa blommor på en äng.

Sommarmusik

Fyra torsdagskvällar i sommar bjuder vi in till Sommarmusik! Välkomna!

Gudstjänster

I Vikingstads församling vill vi att många ska samlas och möta Gud i gudstjänsten på söndagen. Lovsången behöver ljuda starkt och böneämnena ska bes av många.

Kyrkans hälsning

Här hittar du de senaste numren av vårt församlingsblad Kyrkans hälsning.

Kom och träffa nya och gamla kompisar hos oss!

Öppet hus för små barn

Det här är en samlingsplats för barn i åldern 3 månader-5 år tillsammans med vuxen.

dopvatten

Dop

"Med vår glädje över livets under och ett nyfött barn i våra händer kommer vi till dig som gav oss livet..." Psalm 383

Vigsel

”Jag vill älska dig, dela glädje och sorg med dig och vara dig trogen till döden skiljer oss åt.”

Begravning

Att leva tillsammans med människor som vi älskar gör livet rikt. Det vi fruktar allra mest är att mista någon som står oss nära.

Mål och vision

Församlingens mål och vision finns formulerade i församlingsinstruktionen. Det är den som anger riktningen i vårt arbete, visar vad vi ska kraftsamla mot och styr verksamheten.

Alla våra musikarrangemang sker i samarbete med Sensus.