Kontakt

Vikingstads församling i Linköpings stift Besöksadress: Västergårdsgatan 13, 59049 Vikingstad Telefon: +46(13)234450 E-post till Vikingstads församling i Linköpings stift

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Här växer vi tillsammans. I liv, i tro och i gemenskap med Gud och varandra.

I vår församling bubblar det av liv! Vi möts till gudstjänst, Öppet hus, konfirmandläsning, samtalsgrupper, körer och mycket mer. Vi har något för alla åldrar.

Scrolla ner till kalendern så ser du vad som händer hos oss!

Här hittar du de senaste numren av vårt församlingsblad Kyrkans hälsning.

Kyrkans hälsning

Här hittar du de senaste numren av vårt församlingsblad Kyrkans hälsning.

Församlingens mål och vision finns formulerade i församlingsinstruktionen. Det är den som anger riktningen i vårt arbete, visar vad vi ska kraftsamla mot och styr verksamheten.

Mål och vision

Gudstjänster

I Vikingstad församling vill vi att många ska samlas och möta Gud i gudstjänsten på söndagen. Lovsången behöver ljuda starkt och böneämnena ska bes av många. Vi behöver tillsammans växa i vår tro genom ordet och sakramenten. Även möjligheten att möta varandra som människor ska finnas. Därför serverar gudstjänstgruppen kaffe och saft i korsarmen i kyrkan efter varje gudstjänst. Vi tror på att komma samman oavsett våra olikheter. Du behövs i vår kyrka vem du än är. Därför firar vi mässa varje söndag kl.10 i Rappestad kyrka - den kyrka som ligger i mitten av våra socknar!