Kör och musik

Man blir glad av musik och man blir glad av att sjunga!

I vår församling har vi körer för alla åldrar och nivåer. Gemenskap och härliga musikupplevelser väntar runt hörnet, klart du ska vara med!

Kör – dä’ ä’ mitt liv dä’, se!

Visst finns det mycket som kan vara vårt liv, här, se, men körsång är vetenskapligt bekräftat bra för livet! Det ger god hållning, god andning, god kondition, god, gemenskap, gott fika (rätt ofta i alla fall). Det har gjorts tester som visar hur körsångares puls sjunker och synkas med varandras efter en stunds sjungande. En livsbefrämjande aktivitet, alltså!

I Vikingstad församling kan du sjunga i vuxenkör, blandade stämmor, i dagledigkör om du känner dig mindre köravancerad, i liten grupp (om du hör av dig och säger att du vill det) i blandad barn-och vuxenkör med barn från 6 års ålder. Gospelkör kan vi gärna starta en! Säg bara till! Ja, möjligheterna är många. Hoppas vi hörs i något sjungande sammanhang framöver!

/Gunilla