Giddefredag
Foto: Henrik Mill

Giddefredag

Under några fredagar varje termin gästas vi av olika personer som delar med sig av sina tankar och sin favoritmusik.

Våren 2022

Ramen är Sinnesromässan som börjar kl. 18:30, men kvällen startar med tacobuffé från kl. 17. Pris: Vuxen 40 kr, barn gratis.
Sinnesromässan i Gideonsbergskyrkan är en nära-livet-som-det-är-gudstjänst. Den innehåller mycket musik, som knyts ihop med sinnesrobönen och det som människor vill berätta ur deras liv; det sköra, svåra, starka, det som det kämpas med, det som får glädjen att komma.
Plats: Gideonsbergskyrkan
Dag och tid: fredagar kl. 17–19:30
28/1: Gäst är Linnea Esplund. Agnetha Viker, Freja Viker och Robin Lindqwister, musiker. Tema: Hopp.
25/2: Magnus Thornberg, musiker & Anna Lorin Nordahl. Tema: Kärlek.
25/3: Elin och Sven Jauring. Tema: Mäktigt.
29/4: Gäster är Anders Hedström och Mercedez Sidén. Tema: Godhet.
Kontakt och ev föranmälan/biljettbokning: Lars Rasmussen, 021-10 86 05, lars.rasmussen@svenskakyrkan.se