Foto: Magnus Aronson /IKON

Verksamhet

Svenska kyrkan är en mötesplats för alla - barn och familj, ungdom och vuxna. Kyrkan är också en naturlig del av vardagen, till exempel i skolor och på sjukhus. På den här sidan hittar du hela Svenska kyrkan Västerås verksamhet samlad. Vårens verksamhet planeras nu, men på grund av den rådande pandemin, vet vi inte ännu vad för program vi kan ordna.

Just nu är de flesta verksamheter inställda

Under Covid-19-pandemin har många verksamheter varit vilande eller genomförts digitalt. Här nedan ser du hur verksamheterna har sett ut tidigare. Vi kan ännu inte säga när verksamheterna öppnar upp igen men vi hoppas på att det kan ske under hösten.

Hittar du någon verksamhet som du tycker verkar intressant eller som du vill delta i? Då är du varmt välkommen att kontakta respektive kontaktperson för att göra en intresseanmälan till att delta när verksamheterna startar igen.