Universitetskyrkan Västerås

Är till för dig som är student eller anställd vid Mälardalens universitet. Alla är välkomna oavsett tro, bakgrund eller identitet.

Till oss kan du komma för att prata om allt som rör livet och att vara människa. Det behöver inte handla om religion och tro. Vi har utbildning och stor vana vid att möta människor i olika livssituationer. Du kan t.ex. prata med oss om sorg, oro, livskriser, relationsproblem eller existentiella frågor.

Delta i våra olika aktiviteter eller kom för ett enskild samtal med tystnadsplikt.
Du hittar oss på andra våningen i Kårenhuset.
Vi har drop in-tid för samtal på torsdagar 12.30-14.30, men vi är även tillgängliga andra tider enligt överenskommelse.

/Kina, Caroline och Marie

Kristina Hyse, studentpräst, 021-81 46 13,  kristina.hyse@svenskakyrkan.se
Caroline Kyhlbäck, studentpräst, 021- 81 46 22,  caroline.kyhlback@svenskakyrkan.se
Marie Lindholm, studentdiakon, 021-14 07 11, marie.lindholm@ansgars.se