Giddefredag
Foto: Henrik Mill

Vuxen kväll

Sång i kör, fördjupning, hantverk och meditation eller musik- och talarkvällar. Kvällsaktiviteterna går både på djupet och bredden.

Välkommen att delta i våra verksamheter

Hittar du någon verksamhet som du tycker verkar intressant eller som du vill delta i? Då är du varmt välkommen! Hör gärna av dig till respektive kontaktperson om du vill veta mer!

De flesta verksamheter är kostnadsfria. Verksamheter för barn är alltid gratis!

Körer för vuxna

Gillar du att sjunga? Det är roligt att sjunga om man är flera. Så testa att sjunga i kör! Det finns körer med stora och små utmaningar. För den vana körsångaren och för den ovana.

Samtal och fördjupning

Här finns möjlighet att brottas med andra, med frågor om det som är viktigt i livet.

Giddefredag

Under några fredagar varje termin gästas vi av olika personer som delar med sig av sina tankar och sin favoritmusik.

Talarkvällar & föreläsningar

Under några kvällar i höst fördjupar vi oss i ett ämne tillsammans med en inspiratör.

Nattkyrka

Sista fredagen i månaden har du möjlighet att uppleva Västerås domkyrka under natten. Öppet kl 17-01!

Meditation & Mindfulness

Ge din kropp och själ tid för dig och det eviga...

Hantverk

Från syförening till stickcafé. Ett hantverk som aldrig blir omodernt.