Foto: Henrik Mill

Hantverk

Från syförening till stickcafé. Ett hantverk som aldrig blir omodernt.

HÖSTEN 2021

Vi öppnar nu våra verksamheter och välkomnar alla som vill delta! All verksamhet genomförs utifrån rådande covidrestriktioner. Till en början samlas vi företrädesvis utomhus. Hör gärna av dig till kontaktpersonerna om du har några frågor.

Hittar du någon verksamhet som du tycker verkar intressant eller som du vill delta i? Då är du varmt välkommen! Hör gärna av dig till respektive kontaktperson om du vill veta mer!

De flesta verksamheter är kostnadsfria. Verksamheter för barn är alltid gratis!

Karins Syjunta

Gemenskap och hantverk. Ta med dig din egen stickning, broderi etc. Möjlighet att sticka barnkläder till kyrkans solidaritetsarbete.
Plats: Kyrkbacksgården
Dag och tid: Torsdagar jämna veckor kl 18-20
Termin: 9/9-16/12 2021
Kontakt: Karin Johansson, 070-583 00 79, k.i.k_johansson@hotmail.se

Vuxenpyssel

Kom och prova något nytt eller ta med dig något eget. Vi fikar under kvällen. Allt till självkostnadspris.
Plats: Mariagården-Skultuna
Dag och tid: Torsdagar en gång i månaden kl 18.30-21.
Termin: 9/9, 7/10, 4/11 2021