Foto: Henrik Mill

Hantverk

Från syförening till stickcafé. Ett hantverk som aldrig blir omodernt.

Just nu är de flesta verksamheter inställda

Under Covid-19-pandemin har många verksamheter varit vilande eller genomförts digitalt. Här nedan ser du hur verksamheterna har sett ut tidigare. Vi kan ännu inte säga när verksamheterna öppnar upp igen men vi hoppas på att det kan ske under hösten.

Hittar du någon verksamhet som du tycker verkar intressant eller som du vill delta i? Då är du varmt välkommen att kontakta respektive kontaktperson för att göra en intresseanmälan till att delta när verksamheterna startar igen.

Karins syjunta

Enkel gemenskap för dig som tycker om att sticka, virka, pyssla eller bara vill träffa nya människor. Ta med dig eget material. Fika finns.
Plats: Kyrkbacksgården.
Tid: Onsdagar, jämna veckor kl 18–20. Start preliminärt 2/9.
Kontakt: Karin Johansson, 070-583 00 79. Skicka mejl till Karin.

Stickcafé

Vi träffas och umgås över våra stickor, garn och nålar. Vi inspireras av varandra, tipsar och hjälps åt. Café Mika är öppet. Alla är välkomna!
Plats: Mikaelikyrkan.
Tid: Tisdagar kl 14.30–16 och kl 18.30–20.30. Start preliminärt 15/9.
Kontakt: Pernilla Söder, 021-40 45 14. Skicka mejl till Pernilla.

Stickcafé

Vi stickar, fikar och har trevligt. Våra alster går främst till behövande i Västerås och världen.
Plats: Irsta församlingshem.
Tid: Tisdagar kl 18.30–20.30. Start preliminärt 1/9.
Kontakt: Pia Degréus, 021-40 41 85. Skicka mejl till Pia.

Stick-cirkel

Vi lär oss sticka i olika tekniker.
Plats: Barkarö prästgård.
Tid: Tisdagar kl 18–20. Start preliminärt 1/9.
Kontakt: Lotten Tjäder, 021-10 86 55. Skicka mejl till Lotten.