Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Västerås Besöksadress: Domprostgården, V Kyrkogatan 3, 72215 Västerås Postadress: Svenska kyrkan Västerås, Box 5, 72103 Västerås Telefon: +46(21)814600 E-post till Svenska kyrkan Västerås

Kyrkogårdsförvaltningen

Då någon anhörig avlider erbjuder Kyrkogårdsförvaltningen rum för begravningsceremoni oavsett trostillhörighet och olika möjligheter för sista vilan. Kyrkogårdsförvaltningen vårdar och underhåller också Västerås tjugotre kyrkogårdar.

För Svenska kyrkan Västerås är det viktigt att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi hanterar personuppgifter på ett ansvarsfullt och respektfullt sätt och vi följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet. Här finns information om vår behandling av personuppgifter.

Aktuellt Kyrkogårdsförvaltningen