Foto: Henrik Mill

Meditation & Mindfulness

Ge din kropp och själ tid för dig och det eviga...

Välkommen att delta i våra verksamheter

Hittar du någon verksamhet som du tycker verkar intressant eller som du vill delta i? Då är du varmt välkommen! Hör gärna av dig till respektive kontaktperson om du vill veta mer!

De flesta verksamheter är kostnadsfria. Verksamheter för barn är alltid gratis!

Hösten 2022

Kristen djupmeditation Gideonsbergskyrkan

På söndagskvällar är det kristen djupmeditation i Gideonsbergskyrkan mellan kl. 19-20. För dig som inte tidigare har provat kristen djupmeditiation hålls introduktion kl. 18.30.

Plats: Gideonsbergskyrkan
Dag och tid: Söndagar kl
Termin: 21/8-11/12
Kontakt:
Anna Almqvist, 073-9031963 eller almquist.anna@yahoo.se

Kristen djupmeditation Västerås domkyrka

Den kristna djupmeditationen är en tyst meditation 2x20 minuter i Koret i Västerås domkyrka. Djupmeditationen äger rum varje söndag kväll kl 20. Introduktion kl 19.30 för dig som kommer för första gången. Ingång norra porten
Plats: Västerås domkyrka
Dag och tid: Söndagar kl 20-21
Termin: 21/8-25/12
Kontakt: Caroline Kyhlbäck, 021-81 46 22, Caroline.kyhlback@svenskakyrkan.se

Frigörande dans - mindfulness i rörelse

Ett glädjefullt och kraftfullt sätt att släppa på spänningar, stress, oro och uppleva mer glädje, närvaro och livsenergi samtidigt som du stärker din kroppskännedom och självkänsla. Här finns inga rätt och fel.
Plats: Gideonsbergskyrkan
Dag och tid: Måndagar jämna veckor kl 17.30-18.30
Termin: 5/9-12/12
Kontakt: Eva Backlund, evlob@yahoo.se

Stilla dag

En dag där du får vara stilla med dina tankar och ditt inre. En dag där du kan hämta kraft ifrån dig själv.
Plats: Mikaelikyrkan
Dag och tid: Lördag 8 oktober kl 9-16
Kontakt: Marie Wahlberg, 021-40 45 40, marie.wahlberg@svenskakyrkan.se och Anne-Christine Svegréus, 021-40 45 15, Anne-Christine.Svegreus@svenskakyrkan.se

Pilgrimsvandringar

På en pilgrimsvandring vårdar du både kropp och själ. Det är vandraren själv som bestämmer sin inriktning.

Samtal och fördjupning

Här finns möjlighet att brottas med andra, med frågor om det som är viktigt i livet.