Foto: Henrik Mill

Ge din kropp och själ tid för dig och det eviga

Just nu är de flesta verksamheter inställda

Under Covid-19-pandemin har många verksamheter varit vilande eller genomförts digitalt. Här nedan ser du hur verksamheterna har sett ut tidigare. Vi kan ännu inte säga när verksamheterna öppnar upp igen men vi hoppas på att det kan ske under hösten.

Hittar du någon verksamhet som du tycker verkar intressant eller som du vill delta i? Då är du varmt välkommen att kontakta respektive kontaktperson för att göra en intresseanmälan till att delta när verksamheterna startar igen.

Ro för själen

En meditativ vilsam stund i kyrkan med plats för tystnad och stillhet. Här finns möjlighet att reflektera över dagens tema, text och stilla musik. En plats att finna ro och fylla på med ny kraft.
Plats: Tomaskyrkan/Tomasgården.
Tid: Tisdagar, jämna veckor kl 17–18. Start preliminärt i november.
Kontakt: Annika Andgrim, 021-40 38 09. Skicka mejl till Annika.

Kristen djupmeditation

Meditationen påverkar både kropp och själ. Det är en trygg och långsam metod som tränar vår vilja och uthållighet. Sittställningen, andningen och tankens inriktning hjälper oss att komma in i stillheten. Ingen föranmälan eller avgift.
Plats: Västerås domkyrka.
Tid: Söndagar kl 20, introduktion för nya kl 19.30. Ingång genom norra porten/skolgården, säkrast kl 19.30. Pågår året runt.
Kontakt: Caroline Kyhlbäck, 021-81 46 22. Skicka mejl till Caroline.