Lena församling

Lena församlingen ligger vackert belägen mellan Alingsås, Vårgårda och Sollebrunn. Begreppet ”Levande landsbygd” stämmer väl in på denna ort.

I Lena församling bor ca 1500 människor. Här finns ett rikt föreningsliv, skola och förskolor och en lanthandel.
  I Lena församling finns två kyrkor. Lena kyrka, vackert belägen utanför Östadkulle by, och en vacker stenkyrka i Fullestad.
  Vi som församling vill vara en öppen kyrka för alla – gammal som ung, för den som är nyfiken men också för den som vill gräva djupare i trons liv. Kyrkans sätt att vara kyrka har förändrats genom tiderna men uppgiften har alltid varit densamma, så också idag – att vara en mötesplats människor emellan och mellan människa och Gud. Välkommen!

HÄR hittar du Lena församlings blogg.