Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Torsås

Svenska kyrkan i Torsås består av Söderåkra, Gullabo och Torsås församlingar. Våra församlingar ligger i Torsås kommun, Kalmar län, som ligger i sydöstra delen av landet, mitt mellan Kalmar och Karlskrona. I pastoratet finns cirka 5 700 församlingsmedlemmar.

På onsdag är det Musikalgänget igen - klockan 17.30 i Lilla Olofsgården i Torsås!

Musikalgänget onsdagen den 23 oktober kl 17.30

Torsdagen den 24 oktober är det Livbojen i Bergkvara kapell klockan 09 - Emmerly Hidling - tema Arbete!

Livbojen torsdagen den 24 oktober kl 09!

Varmt välkommen på babysång -  en sångstund dit mammor och pappor kommer med sina barn och sjunger med och för dem!

Babysång 0-1 år torsdag 24 oktober kl 10

Varmt välkommen på babysång - en sångstund dit mammor och pappor kommer med sina barn och sjunger med och för dem!

Varmt välkommen på torsdagklubben  i Gullabo på torsdag efter skolan!

Torsdagsklubben torsdagen den 24 oktober kl 13:30

Varmt välkommen på torsdagklubben i Gullabo på torsdag efter skolan!

Torsdagen den 24 oktober kör vi ännu en "stökig kyrka" i Torsås - denna gång på temat havet - varmt välkommen!

Messy Church torsdagen den 24 oktober kl 16:30

Varmt välkommen på vår Stilla Mässa mitt i din vardag i S:t Olofs kapell i Torsås.

Stilla Mässa torsdagen den 24 oktober kl 18

På torsdag övar Kyrkokören i Gullabo kyrka - Vuxenkören där alla är välkomna!

Kyrkokören övar torsdagen den 24 oktober kl 19

På torsdag övar Kyrkokören i Gullabo kyrka - Vuxenkören där alla är välkomna!

Varmt välkommen till våra kyrkor på söndag och var med och fira mässa ›19 söndagen efter Trefaldighet‹!

19 efter Trefaldighet - söndagen den 27 oktober

Välkommen till vår öppna förskola - Jollen - vi har öppet tisdagar mellan  09.30 och 11.30!

Jollen tisdagen den 29 oktober kl 09.30

Välkommen till vår öppna förskola - Jollen - vi har öppet tisdagar mellan 09.30 och 11.30!

Välkommen på musikskoj i Bergkvara kapell - för alla barn från Förskoleklass till årskurs 2!

Musikskoj i Bergkvara tisdagen den 29 oktober kl 17.15

På tisdag i Bergkvara kapell övar Tonmixen - vuxenkören för dig som gillar att sjunga en blandad repertoar i olika stilar!

Tonmixen tisdagen den 29 oktober kl 19

Torsdagen den 31 oktober är det lunchträff igen i Gullabo!

Lunchträffen torsdag den 31 oktober kl 12!

Torsdagen den 31 oktober är det lunchträff igen i Gullabo!

Nästa orgelbaguette i Torsås kyrka är tisdag den 5 november klockan 11.45 och temat är "musik i allhelgonatid".

Orgelbaguette tisdag den 5 november kl 11.:45

På tisdag den 5 november klockan 18 är det Betalkursen igen och vi träffas på Svenska kyrkans expedition i Torsås!

Beta i Torsås tisdag 5 november kl 18