Other languages with Google Translate

Torsås pastorat Besöks- och postadress: Allfargatan 42, 38531 Torsås Telefon: +46(486)10007 E-post till Torsås pastorat

Torsås pastorat

Torsås pastorat består av Söderåkra, Gullabo och Torsås församlingar. Våra församlingar ligger i Torsås kommun, Kalmar län, som ligger i sydöstra delen av landet, mitt mellan Kalmar och Karlskrona. I pastoratet finns cirka 5 700 församlingsmedlemmar.

Mycket skoj på gång!

Missa inte allt roligt som händer inom Torsås pastorat. Håll koll på sidan Barn och familj eller i vår kalender så missar du inget av det som är på gång hos oss!

Torsås pastorat har ny adress

Pastorsexpeditionen flyttar från och med vecka 2 (8 januari) in i prästgården som ligger granne med Torsås kyrka. Både besöks- och postadressen är Allfargatan 42, 385 31 Torsås.

Hitta hit via Google maps, klicka här!