Fyra röda blockljus brinner i en adventsljusstake.
Foto: Christian Weiss /Mostphotos

Välkommen till Sudrets pastorat -Svenska kyrkan på Södra Gotland

Sundre, Hamra, Vamlingbo, Öja, Fide, Grötlingbo, Eke, Havdhem, Näs, Silte, Hablingbo, Alva, Hemse, Rone

Barnkören sjöng i Öja på Alla själars Dag.

Pastoratet inbjöd till firande av sammanlyst mässa i Öja kyrka den 7 november. En talrik församling kunde delta i en strålade gudstjänst med nattvard och mycket musik. Helén och Harri dubblade ledningen av gudstjänsten och barnkören Largimus var med Jenny som ledare på strålande humör. Vi fick också njuta av Karins solosång och violinspel. Sammantaget firade vi Alla själars Dag på allra bästa sätt!

Adventskalender.

Följ Svenska kyrkans adventskalender på Facebook. Varje dag publiceras en kortare tanke, bön eller betraktelse som en öppnad lucka.

Mamma håller bebis under ett dop.

Dop.

Dopet är en glädje och fest som bekräftar att vi alla ingår i ett större sammanhang och gemenskap – en församling och en världsvid kyrka som Gud har omsorg om.

KÖRVERKSAMHETEN PÅ SUDRETS PASTORAT