Välkommen till Sudrets pastorat -Svenska kyrkan

Sundre, Hamra, Vamlingbo, Öja, Fide, Grötlingbo, Eke, Havdhem, Näs, Silte, Hablingbo, Alva, Hemse, Rone

Skärpta allmänna råd för Gotland

All gruppverksamhet är inställt tills vidare.

Skärpta allmänna råd för Gotland

Efter några veckor med biskop Thomas i Sudrets pastorat avslutades biskopsvisitationen med festhögmässa i Grötlingbo kyrka

Visitationshögmässa i Grötlingbo.

På S:t Lukasdagen den 18/10 spelade Hillevi Knutas och Micke Larsson irländsk musik på dragspel, gitarr och mandolin. Vi firade kyrkans skyddshelgon med denna "Musik i höstkväll" . Andakten leddes av Harri och efter det omväxlande programmet bjöd Centerkvinnorna i Grötlingbo på corona-anpassat kyrkkaffe. Antalet kyrkobesökare (inkl. artister och personal) låg just under den 50-personersgränsen. Trevlig kväll - tack!

Irländskt i Grötlingbo kyrka.