Styrsö församling Besöksadress: Brattenvägen 48-50, 43084 STYRSÖ Postadress: Box 2, 43084 STYRSÖ Telefon: +46(31)7318120 E-post till Styrsö församling Webbplats

Vi vill vara en öppen och välkomnade församling och en fast punkt för kristet liv och kristen tro. Välkommen till Styrsö församling!

Vi erbjuder samlingar för dig som är hemma med barn samt miniorverksamhet med lek, pyssel och sång.

Barn och familj

Lunchandakter och gemenskapsträffar.

Vuxna

Lunchandakter och gemenskapsträffar.

I Styrsö församling finns tre olika sätt att ha ett samtal mellan fyra ögon.

Samtal

Alla människor stöter någon gång på svårigheter i livet. Det kan vara stort eller smått, men det påverkar ens liv. Ofta hjälper det att tala med någon som lyssnar och bryr sig. I Styrsö församling finns tre olika sätt att ha ett samtal mellan fyra ögon.

Upplev glädjen i att sjunga tillsammans. Utveckla din sångröst. Berör andra med din sång.

Körverksamheter