Styrsö församling Besöksadress: Brattenvägen 48-50, 43084 STYRSÖ Postadress: Box 2, 43084 STYRSÖ Telefon: +46(31)7318120 E-post till Styrsö församling Webbplats

Vi vill vara en öppen och välkomnade församling och en fast punkt för kristet liv och kristen tro. Välkommen till Styrsö församling!

Styrsö församling i Göteborgs södra skärgård erbjuder under sommaren 2017 ett rikt konsertprogram

Sommarkonserter i Styrsö församling 2017

I år händer det.

Konfirmation

I år händer det. Få nya vänner, åk på läger, ha roligt med andra, fundera över livet – allt tillsammans med Gud.

Den 17 september 2017 är det kyrkoval. Då får du välja vilka som ska få ditt förtroende att styra kyrkan de kommande fyra åren. Missa inte din möjlighet att påverka.

Kyrkovalet - demokrati i kyrkan

Nu pågår rekrytering av valförrättare till kyrkovalet den 17 september 2017.

Vi söker valförrättare till kyrkovalet 2017

Nu pågår rekrytering av valförrättare till kyrkovalet den 17 september 2017.

Vi erbjuder samlingar för dig som är hemma med barn samt miniorverksamhet med lek, pyssel och sång.

Barn och familj

Lunchandakter och gemenskapsträffar.

Vuxna

Lunchandakter och gemenskapsträffar.

I Styrsö församling finns tre olika sätt att ha ett samtal mellan fyra ögon.

Samtal

Alla människor stöter någon gång på svårigheter i livet. Det kan vara stort eller smått, men det påverkar ens liv. Ofta hjälper det att tala med någon som lyssnar och bryr sig. I Styrsö församling finns tre olika sätt att ha ett samtal mellan fyra ögon.

Upplev glädjen i att sjunga tillsammans. Utveckla din sångröst. Berör andra med din sång.

Körverksamheter

Här lägger vi ut löpande information kring arbetet med vårt blivande pastorat Västra Frölunda pastorat, som kommer att innefatta Näsets, Styrsö, Tynnereds, Västra Frölunda och Älvsborgs församlingar.

Ny organisation 2018