Hyr lokal i S:t Larsgården

Vi bjuder medlemmar i Svenska kyrkan Sollentuna på lokalhyra i samband med dopkaffe och minnesstund vid begravningar. Vi hyr även ut vissa lokaler till sammanträden och andra möten.

S:t Larsgården ligger på Prästgårdsvägen 4 bredvid Sollentuna kyrka.

I och med Sollentuna kyrkas renovering så används S:t Larsgården som kyrkorum, det vill säga att det finns både altare och altartavla på plats. Dessa finns på lokalens ena långsida och är ingenting som flyttas eller används som minnesbord. Om man vill går det att täcka för dessa med skärmar som finns i lokalen. Se bild för hur Stora salen ser ut fram till Sollentuna kyrkas öppnande påsken 2021.”

Stora salen i S:t Larsgården rymmer 100 sittande och passar utmärkt att hyra till dopkaffe och minnesstunder. Dessutom finns kök att hyra, där det finns porslin för cirka 100 personer.

Det är inte möjligt att laga mat. Kontakta bokningen för mer information
på 08-505 513 40   eller mejl