Lokaler att låna/hyra

Vi bjuder medlemmar i Svenska kyrkan Sollentuna på lokalhyra i samband med dopkaffe. Vi hyr även ut vissa lokaler till sammanträden och andra möten.

Hyr lokal i S:t Eriks kyrka

Lokalen belägen under S:t Eriks kyrka. Med egen ingång och kök.

Hyr lokal i församlingshuset

Vi hyr även ut lokaler till sammanträden och andra möten.

Hyr lokal i Kummelby kyrka

Vi bjuder medlemmar i Svenska kyrkan Sollentuna på lokalhyra i samband med dopkaffe. Vi hyr även ut lokaler till vigselkaffe, konferens och andra tillfällen.

Hyr lokal i S:t Larsgården

Vi bjuder medlemmar i Svenska kyrkan Sollentuna på lokalhyra i samband med dopkaffe. Stora salen (se bild) hyrs även ut till minnesstunder, vigselfester, sammanträden och andra privata sammankomster. Oasen hyrs ut till dopkalas, minnesstunder och privata sammankomster.

Hyr lokaler i Edsbergskyrkan

Hyr lokal i Silverdalssalen