Svenska kyrkan Öckerö Besöksadress: Kyrkbacken 7, 47532 Öckerö Postadress: BOX 1004, 47522 ÖCKERÖ Telefon: +46(31)7645555 E-post till Svenska kyrkan Öckerö Webbplats

Vi vill finnas till för människor på Öckeröarna i Göteborgs norra skärgård. I vår församling får alla plats. Välkommen!

Här hittar du veckans gudstjänster, ett axplock av vad som händer den närmaste tiden och en genväg till vår kalender.

Det här händer i våra kyrkor

Vill du sjunga i kör, hitta en barngrupp för ditt barn, samtala om tro eller vara med i någon annan grupp? Vi har mötesplatser för alla åldrar, där vi utvecklas tillsammans och får möjlighet att lära känna Gud.

Delta i aktivitet

Aktuellt från Svenska kyrkan Öckerö

Dop, konfirmation, vigsel och begravning är högtider som vi gärna delar. Vi vill finnas till för människor när vardagen rullar på och i livets viktiga förändringar.

Tro och liv

En kyrka är ingen vanlig samlingslokal. Kyrkorummet bär minnen av generationers glädje, sorg och förtröstan. I vår församling finns Öckerö kyrka, Mariakyrkan, Hönö kyrka och Björkö kyrka.

Besök våra kyrkor

Alla medlemmar behövs och alla gör skillnad. Ta del av vad kyrkan erbjuder och bidra till vår utveckling och kamp för kärlek, människovärde och livskvalitet.

Bli medlem

Gudstjänsten är en hållplats i livet där du kan reflektera och närma dig Gud. Musiken har en självklar plats i kyrkan, den bygger broar och öppnar dörrar.

Gudstjänst och musik

Välkommen till Öckerö församling – vår verksamhet, våra kyrkor och kyrkogårdar. Ta del av det vi är bra på och bidra med det du kan.

Om oss

Vill du boka dop, vigsel eller begravning? Har du frågor om våra aktiviteter? Söker du någon särskild?

Hör av dig