Nederkalix och Töre församlingar

Kontakt

Nederkalix och Töre församlingar Besöksadress: Kyrkogatan 1, 95234 KALIX Telefon: +46(923)69800 E-post till Nederkalix och Töre församlingar Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Nederkalix och Töre församlingar

Varmt välkomna på café i höst!

Café aldrig ensam

Varmt välkomna på café i höst!

Varje vecka kan du komma och äta lunch och frukost.

Nytt för i höst!

Vem du än är och hur du än har det är du varmt välkommen till Församlingsgården! Varje vecka kan du komma och äta lunch och frukost.

Välkommen till Töre församling och våra verksamheter för barn.

Barnverksamhet i Töre församling

Välkommen till Töre församling och våra verksamheter för barn.

Välkommen till Nederkalix församling och våra verksamheter för barn. Barnen har en viktig plats i församlingen och därför vill vi möta er familjer med ett brett utbud av kostnadsfria aktiviteter som vi hoppas ska ge glädje i vardagen. Vår lokal är i Prästgården (det stora vita huset vid Kalix kyrka)

Barnverksamhet

Nu "kör" vi igång. Välkommen att vara med i någon av församlingens körer

Musik & Kör