Foto: Maria Bucht

Kalix församling

Biskop Åsa Nyströms bön

En bön för Ukraina och för världen.

AKUT - Mat till Ukraina

Medlemmar i ACT-alliansen, som Act Svenska kyrkan är en del av, genomför nu humanitära insatser i Ukraina. De viktigaste behoven i nuläget är mat, vatten och hygienartiklar.

Låt det du har hemma bli en gåva till Ukraina!

Du kan bidra till att stötta Ukraina via Act Svenska kyrkans auktionssida på Tradera.

Teckning förskola

Barnverksamhet i Kalix församling

Barnen har en viktig plats i församlingen och därför vill vi möta er familjer med ett brett utbud av kostnadsfria aktiviteter som vi hoppas ska ge glädje i vardagen. Som familj hittar ni aktiviteter både i Töre församlingshem, Morjärv församlingshem och Prästgården i Kalix.

Körer för stora och små!

Dags för körsång! Vocalix startar den 10 mars, Barnkören och Musicalix den 16 mars.

Vill du ha ett enskilt samtal?

Behöver du få prata av dig, dela dina tankar och funderingar, din oro. Behöver du hämta kraft och ork, få stöd och hoppet som ett samtal med någon kan ge. Församlingens diakoner och präster finns här för dig. Du är välkommen att ringa, lämna ett meddelande om vi inte svarar, vi ringer upp dig när vi har möjlighet. Halutko puhua jonkun kanssa, jakaa mietteitäsi ja huoliasi. Haluatko ammentaa lisää voimia ja jaksamista, saada tukea ja toivoa, jonka keskustelu toisen kanssa voi antaa. Seurakunnan diakonit ja papit ovat sinua varten! Jos emme juuri soittaessasi voi vastata puheluusi, niin jätä viesti ja puhelinnumerosi. Soitamme takaisin niin pian kuin pystymme.

Svenska kyrkans bönewebb

Följ länken, dela din bön med andra och tänd ett ljus av hopp.

Kalix församling
Kyrkogatan 1
952 34  Kalix
Öppettider mån-fre 9.30-12, 13-14.30