Foto: Olof Tholander

Kropp, Björka, Mörarp, Hässlunda, Välluv, Frillestad, Påarp, Ekeby.

Anmälan till konfirmation 2022–2023

Läsåret 2022–23 erbjuder vi tre olika alternativ för konfirmationsläsning, både grupper under terminerna och sommarläsning. Anmäl dig här!

Församlingsutfärd till Brunnby 14/6

Tisdag 14 juni arrangeras en församlingsutfärd till Brunnby med omnejd. Välkommen med anmälan senast den 3 juni!

Församlingsbladet Kyrknytt – sommarnumret

Läs sommarnumret av församlingsbladet Kyrknytt! Här kan du se vad som händer i Kropps församling.

Det händer i sommar

Här kan du se aktuella aktiviteter och gudstjänster i Kropps församling.

Musik i sommarkvällen

Välkommen till våra kyrkor i sommar och lyssna till en stunds "Musik i sommarkvällen".

Här kan du se alla gudstjänster i Kropps församling t.o.m. augusti 2022.

Dopfunten och dopträdet i Välliuvs kyrka.

Boka dop och vigsel

Välkommen att boka tid och plats för dop och vigsel i Kropps församling! Här kan du också lyssna till doppsalmer.

Musik vid begravning

Här kan du lyssna på musikförslag till en begravningsgudstjänst.

Kyrkogårdar och begravning

Här finns information om kyrkogårdar och begravning. Se musikförslag för en begravningsgudstjänst.

Bön för Ukraina

På onsdagar är Mörarps kyrka öppen mellan klockan 13 och 14. Klockan 13.30 hålls bön för Ukraina och det finns även möjlighet att få förbön.

Pilgrimsvandringar

På lördagsförmiddagar blir det pilgrimsvandringar på olika platser.

Lunchservering i Ekeby, Mörarp och Påarp

På måndagar serveras lunch i Ekeby och på torsdagar i Mörarp och Påarp. Se matsedeln här!

Eftermiddagskaffe i Mörarp och Ekeby

På onsdagar serveras eftermiddagskaffe i Mörarp och på fredagar i Ekeby.

Våra barngrupper

Änglakafé, Gott och blandat eller Vildmarkskyrka. Vi erbjuder grupper och aktiviteter i Mörarp, Påarp, Välluv och Ekeby för barn i alla åldrar och för familjer! Se alla våra grupper och tider här!

Kropps vokalensemble.

Sjung i kör!

190 personer sjunger i våra körer för barn och vuxna. Välkommen med du också! Se alla tider här!

Våra förtroendevalda

Här finns namnen på ledamöterna i kyrkoråd och kyrkofullmäktige i Kropps församling.

Korfönstret i Björkakyrkan har glasmålningar av Thomas Nordbäck.

Här finns kontaktuppgifter till medarbetarna i Kropps församling.