Foto: Carolina Tholander

Silluncher i Ekeby, Mörarp och Påarp i sommar

Det är sommaruppehåll för våra ordinarie lunchserveringar, men några gånger i sommar serveras silluncher.

Matsedel

Ny matsedel presenteras i september.

I sommar serveras silluncher dessa dagar:

Måndagarna 18 juli och 22 augusti i Ekebygården.
Torsdagarna 21 juli och 25 augusti i Mörarps församlingshem.
Torsdagarna 21 juli och 25 augusti i Kupan i Påarp.

Efter sommaruppehållet börjar luncherna igen:

Mörarp och Kupan i Påarp:
torsdag 15 september.

Ekeby:
måndag 19 september.

Undere terminerna serveras lunch i Mörarp, Påarp och Ekeby

Måndagar:
Lunch serveras i Ekebygården på måndagar. Lunchen inleds med en andakt klockan 11.45.

Torsdagar:
Lunch serveras i Mörarps församlinghem och i Kupan i Påarp på torsdagar. Lunchen inleds med en andakt klockan 11.45.

Förbeställ maten:
Vi önskar att ni förbeställer er mat senast dagen före. Kostnad för lunchen: 50 kr.

Maten beställs av husfar Mikael Dinesson, telefon 042-717 36 eller av husmor Matilda Malmström, telefon 042-760 41.

Matsedel:
Se matsedeln.

Adresser:
Mörarps församlingshem
Brandmansgatan 3, Mörarp

Kupan i Påarp
Lokföraregatan 20 C, Påarp

Ekebygården
Pastorsgatan 10, Ekeby

Mörarps församlingshem ligger invid Mörarps kyrka.
Mörarps församlingshem som tidigare varit skola ligger mitt i Mörarp invid Mörarps kyrka. På trädgårdssidan finns bland annat ett trädäck. Foto: Olof Tholander
Ekebygården, som tidigare varit prästgård, är belägen nära väg 109 på Pastorsgatan 10 i Ekeby. Foto: Olof Tholander
Kupan i Påarp ligger vid ICA-affären och nära tågstationen.
Kupan i Påarp ligger mitt i Påarp invid ICA-affären och nära tågstationen. Foto: Olof Tholander