Stöd och hjälp

Vår besöksgrupp hälsar på ensamma och vi erbjuder diakonala samtal till stöd och hjälp.

Besöksgruppen

Längtar du efter någon att tala med?

Många längtar efter att någon ska komma och hälsa på. I Kropps församling finns en besöksgrupp som består av några personer som besöker dem som vill träffa en medmänniska. Kanske för att prata och utbyta tankar om olika spörsmål som kan uppstå i vardagslivet. Besökarna har tystnadsplikt och den som får ett besök kan känna sig trygg. Man behöver inte heller känna att man behöver bjuda på något i samband med besöket.

Vi i besöksgruppen går hem till dem som vill träffa en medmänniska för en stunds gemenskap. Om du vill få besök eller om du vill vara med i besöksgruppen är du välkommen att höra av dig till Maria Dahlman.

Besöksgruppen hjälper också till vid utflykter och vid andakter på äldreboende, men den gör inte hemtjänstens arbete.

Maria Dahlman

Komminister

Stöd och hjälp

Allan Sjöstedt finns tillgänglig för diakonala samtal på tisdagar klockan 9.30–11.30 i Björka församlingsgård.

Hör gärna av dig i förväg för att boka en tid!

Adress: Björka församlingsgård, Merkuriusgatan 215, Ödåkra

Allan Sjöstedt