Mötesplatser för vuxna

Välkommen till våra grupper och aktiviteter för vuxna!

Kyrkans kvällsgrupp i Mörarp. Foto: Anna Keller

Kyrkans kvällsgrupp

När: Måndagar udda veckor kl. 18–20.
Var: Mörarps församlingshem.

Välkommen till Kyrkans kvällsgrupp i Mörarp! Vi träffas på måndagar udda veckor klockan 18 i Mörarps församlingshem. Vad händer i Kvällsgruppen? Kom och se! Titta gärna in och ha trevligt tillsammans med oss!

Under året brukar kvällsgruppen bland annat anordna en julmarknad och kaféer i Mörarps församlingshem.

Kontaktperson: Elisabet Herborn, telefon 042-710 26.

Adress: Mörarps församlingshem, Brandmansgatan 3 i Mörarp

Syförening i Ekeby

När: Varannan måndag kl. 14–16.30.
Var: Ekebygården.

Syföreningen i Ekeby träffas varannan måndag klockan 14 i Ekebygården. Vårens första träff är den 24 januari. Nya medlemmar hälsas välkomna.

För information kontakta Maria Dahlman, telefon 042-717 35.

Foto: IKON

Bibelstudiecirkel

När: Varannan onsdag kl. 18.30.
Var: Mörarps församlingshem eller ekebygården.

Välkommen att vara med i vår bibelstudiecirkel. Vi träffas varannan onsdagskväll klockan 18.30 i Mörarps församlingshem eller i Ekebygården för att studera Johannesevangeliet. För information om dag och plats kontakta Maria Dahlman, telefon 042-717 35.

Samtalsgrupp i Påarp

När: Måndagar jämna veckor kl. 9.30–11.30.
Var: Kupan i Påarp.

Vårterminen börjar den 10 januari och avslutas den 16 maj. Ingen träff den 18 april. Vi studerar Johannesevangeliet och följer en bok som heter ”Möte med Johannes”. Ledare är Marianne Kronholm, telefon 042-717 24.

Präst på Väla

På torsdagar klockan 11–13 finns någon av våra präster vid samtalsbänken på Väla köpcentrum. Välkommen du som vill prata!

Lunchservering i Mörarp, Påarp och Ekeby

Lunch serveras till självkostnadspris i Mörarp, Påarp och Ekeby följande dagar:

Måndagar kl. 11.45 i Ekebygården
Torsdagar kl. 11.45 i Mörarps församlingshem
Torsdagar kl. 11.45 i Kupan i Påarp

Vi önskar att maten förbeställs senast dagen före. Lunchen inleds med en andakt.

Läs mer om lunchserveringen och se matsedeln här.

Eftermiddagskaffe

Välkommen till ett enkelt eftermiddagskaffe och en stunds gemenskap på onsdagar i Mörarp, på fredagar i Ekeby och vissa fredagar i Påarp!

När och var?

Onsdagar kl. 14–16 i Mörarps församlingshem.
Fredagar kl. 14 i Ekebygården.
Några fredagar kl. 14 i Kupan i Påarp.
För information om vilka fredagar vi träffas i Påarp: Läs här.

Adresser:
Mörarps församlingshem: Brandmansgatan 3, Mörarp
Ekebygården: Pastorsgatan 10, Ekeby
Kupan i Påarp: Lokföraregatan 20 C, Påarp

Se alla eftermiddagskaffen här.

Lekmannakåren

Lekmannakåren i Kropps församling arrangerar regelbundet församlingsaftnar med trevliga program. Kvällarna äger i regel rum andra torsdagen i månaden under terminerna kl. 18.30 i något av våra församlingshem. Ordförande är Kurt Mellby.

Se Lekmannakårens alla program här.

Ekeby församlingskår

Alla är välkomna till Ekeby församlingskårs programkvällar en måndag i månaden under terminerna klockan 19 (från februari 2022 är tiden klockan 18).

Se Ekeby församlingskårs program här.

Orförande är Britt Granström.