Kärna församling

Kärna församling ligger i Linköpings stift, väster om Linköping i Malmslätts samhälle med omnejd. I församlingen finns de tre kyrkorna Kärna, Kaga och Ledberg.

Kontakt

Här hittar du församlingsexpeditionens telefontider och kontaktuppgifter till all personal.

Välkommen att bli konfirmand i Kärna. Ansökan är öppen!

Dop

Välkommen att låta döpa ditt barn eller dig själv. Boka gärna online via Bokningskalendern eller kontakta församlingsexpeditionen.

Välkommen att fira gudstjänst och mässa.

Körmedlemmar sjunger med nothäften

Musikverksamhet

Från klassisk musik till visa och jazz. Har du ett sångintresse så finns här en kör för dig.

Vigselgudstjänst agenda med ringar och blommor

Välkommen att boka vigseltid i någon av våra vackra kyrkor i Kärna församling.

Ungdomsgruppen

Kom som du är! Här är det tillåtet att vara sig själv.

Öppet Hus

Lek, andakt och sångstund för barn tillsammans med vuxna.

Bön

Går du ibland in i en kyrka för att tända ett ljus och formulerar din oro eller glädje över något? Just det skulle kunna vara en bön till Gud.

Barn- & Ungdomskör

Vi leker, dramatiserar, sjunger och skapar tillsammans. Ibland deltar vi i olika musikalprojekt eller gudstjänster.

Körmedlemmar sjunger med nothäften

Musikverksamhet

Växtplatser för vuxna

Alla funderar vi på livets stora frågor. I delandet växer vi tillsammans.

Tisdagssoppan i Kärna församlingsgård

Mötesplats Kärna

Här hittar du information om våra öppna verksamheter, gruppverksamheter och mötesplatser för samtal och gemenskap.

Dop

Vigselgudstjänst agenda med ringar och blommor

Välkommen att boka vigseltid i någon av våra vackra kyrkor i Kärna församling.

Vit kista med blommor och ljus

Begravning

Att mista någon som står oss nära gör ont. Vid en begravning tar vi farväl och minns.

Kyrkogårdsförvaltning

Varmt välkommen till kyrkogårdarna i Kärna, Kaga och Ledberg. Kyrkogården är en plats för den sista vilan men även en plats för oss som är kvar.

Bön