Högsbo församling

Högsbo församling

I Högsbo församling är Kristus, kärleken och den öppna attityden ledstjärnor.

Maja-Karin Fredriksson. 21 februari kl 19 i Högsbo kyrka

JAG BEGÄR BARA HAVET. Starka, stämningsfulla och melankoliska poplåtar som går rakt in i hjärtat”

Maja-Karin Fredriksson. 21 februari kl 19 i Högsbo kyrka

15 februari kl 12 i Kaverös kyrka
Dialog i fredens tjänst med
Pastor Emanuel Furbacken

Gemenskapssamlingar

15 februari kl 12 i Kaverös kyrka      Dialog i fredens tjänst med    Pastor Emanuel Furbacken

"Vi flyger upp och ner på vingar av stål"
Det finns några platser kvar vt2018

Babyrytmik

"Vi flyger upp och ner på vingar av stål" Det finns några platser kvar vt2018

Måndag-onsdag kl 9-15, lunch 12-13
torsdag kl 12.30-14.30 och 16-18,
fredag kl 9-14, lunch 12-13

Nya öppettider för receptionen

Måndag-onsdag kl 9-15, lunch 12-13 torsdag kl 12.30-14.30 och 16-18, fredag kl 9-14, lunch 12-13

21 februari kl 19 Berättelsernas hus - Klassikerkväll

Konserter, musikgudstjänster, temamässor mm i Högsbo kyrka

21 februari kl 19 Berättelsernas hus - Klassikerkväll

Berättelsernas hus

Berättelsernas hus rymmer mötesplatser för livstolkning och textförståelse med hemort i Högsbo kyrka och Kulturodlarparken. Genom samtal om litteratur och bibelberättelse, poesiuppläsningar, klassikerkvällar och utställningar, vill vi ge plats åt Ordet i all sin mångfald.

#vardeljus

Det är nog nu. Det är inte rätt att män tar sig friheter på kvinnors bekostnad. En människa ska inte behöva värja sig för fysiska eller verbala sexuella inviter och övergrepp. Vi behöver berätta om sådant som har hänt för det är nog nu.
 Blogg

Ärkebiskopens uttalande

Kommande söndag

Oavsett vilken av församlingarna du besöker är du välkommen som du är.

Carl Johans pastorat

Från Linnégatan till Röda sten och från Marconigatan till Göta älv vill de fyra församlingarna som ingår i Carl Johans pastorat sprida öppenhet och erbjuda gemenskap. Oavsett vilken av församlingarna du besöker är du välkommen som du är.

Högsbo församling bjuder in till gudstjänst, konsert, sopplunch mm. Välkommen!