Ett barn sitter på golvet. Ett mindre barn sitter i knät på en vuxen.
Foto: IKON

Öppen förskola

Välkommen till en avslappnad, trygg och lekfull miljö. För barn mellan 0–5 år och deras föräldrar.

Lek, sång och umgänge

Välkommen till vår öppna förskola! På måndagar är vi i Högsbo församlingshem och på onsdagar är vi i Kaverös församlingssal.

Vi leker, pysslar och sjunger tillsammans. Hos oss är alla välkomna vare sig du är medlem i Svenska kyrkan eller inte. För barn 0–5 år i vuxens sällskap. Drop in, ingen anmälan behövs.

Måndagar, kl. 10

Högsbo församlingshem.

Onsdagar, kl. 10

Kaverös, barnrummet i kyrkans bottenplan.

Andra förskolor i Carl Johans pastorat

Öppen förskola

Välkomna alla barn 0–5 år i sällskap av vuxen.

Öppna förskolan Kungsladugårds kyrka

Kyrkan är öppen för alla som vill kika en stund! Träffa andra som också bor i området, fika, tänd ett ljus eller bara pausa.

Ett barn på förskolan leker i buskarna på gården. En av pedagogerna sitter på huk och ler mot barnet.

Carl Johans församlings förskola

I Carl Johans församlingshem (intill Carl Johans kyrka) driver vi en heltidsförskola som består av en barngrupp i åldrarna 1-5 år.