Ett litet barn på öppna förskolan suttar på tummen och håller i en blå plastring.
Foto: Hanna Bodell

Öppen förskola

Välkommen till en avslappnad, trygg och lekfull miljö. För barn 0–5 år i vuxens sällskap.

Lek, sång och umgänge

Välkommen till vår öppna förskola! På måndagar är vi i Högsbo församlingshem och på onsdagar är vi i Kaverös församlingssal.

Vi leker, pysslar och sjunger tillsammans. Hos oss är alla välkomna vare sig du är medlem i Svenska kyrkan eller inte. För barn 0–5 år i vuxens sällskap. Drop in, ingen anmälan behövs.

Måndagar, kl. 10

Högsbo församlingshem.

Onsdagar, kl. 10

Kaverös, barnrummet i kyrkans bottenplan.

Till väster är en bild av entrén till bottenvåningen i Kaverös. Till väster Högsbo kyrka och vägen för barnvagnar.

Kaverös

Ingång i suterängvåningen. Adress: Orkestergatan 4.

Högsbo

Om du har barnvagn tar du dig enklast till församlingshemmet genom att gå ner till vänster om kyrkobyggnaden. Adress: Bankogatan 61.

Andra förskolor i Carl Johans pastorat

Öppen förskola

Välkomna alla barn 0–5 år i sällskap av vuxen.

Öppna förskolan Kungsladugårds kyrka

Kyrkan är öppen för alla som vill kika en stund! Träffa andra som också bor i området, fika, tänd ett ljus eller bara pausa.

Ett barn på förskolan leker i buskarna på gården. En av pedagogerna sitter på huk och ler mot barnet.

Carl Johans församlings förskola

I Carl Johans församlingshem (intill Carl Johans kyrka) driver vi en heltidsförskola som består av en barngrupp i åldrarna 1-5 år.