Kördag i Domkyrkan i Göteborg. 
Deltagarna informerades muntligt innan repetitionerna av kördagen ”Sjung till glädje” i Göteborgs domkyrka startade om att fotografering för Ikon skulle ske under dagen. De som inte ville vara med på bild uppmanades att kontakta arrangören och dessa fick information att hålla sig i den norra delen av kyrkan för att slippa kameran. Fotografen bar en tröja i stark färg så hon skulle synas tydligt.
Foto: Kristin Lidell /Ikon

Ungdomskörer

Sjung med oss! Utveckla din röst och nå långt tillsammans.

Här finns körer på olika erfarenhetsnivåer

Chorista, 13–16 år, Uppenbarelsekyrkan

Chorista är Uppenbarelsekyrkans ungdomskör för dig som går på högstadiet. Det är bra om du har erfarenhet av körsång, men inget tvång. Vi arbetar med utveckling av rösten och flerstämmighet, då och då tillsammans med sångpedagog. Kören medverkar på gudstjänster och konserter och samarbetar med flera av kyrkans övriga körer. Körläger och resor ingår också.

Onsdagar, kl. 16.45–18.15, i Uppenbarelsekyrkan.
För info, e-posta Kerstin Börjeson eller ring 08-685 30 40.

Hägerstens Ungdomskör, gymnasiet, Uppenbarelsekyrkan

Om du går på gymnasiet och gillar klassisk körsång så är detta kören för dig. Här är det bra med körerfarenhet och kunskap om notläsning. Vi utvecklar den gemensamma körsången mot nya höjder, utforskar ny musik  och jobbar då och då med sångpedagog.

Vi sjunger på gudstjänster och konserter – egna och tillsammans med andra körer och musiker. Vi åker på läger och körresor.

Onsdagar, kl. 18.30–20.30, i Uppenbarelsekyrkan.
För info, e-posta Kerstin Börjeson eller ring 08-685 30 40.

Hitta vuxen- och barnkörer

Hitta mer för ungdomar

Hitta till våra konserter