Föredrag och kulturevenemang

I Svenska kyrkan Hägersten hittar du kulturevenemang under hela året. Temakvällar, författarsamtal och mycket mer.

Hitta nästa föredrag eller kulturevenemang

5/2 Söndagsmässa för själen med konst och dans

Välkommen till en söndagsmässa för själen. Vi firar Kyndelsmässodagen med ikonmålningar, ljus och cirkeldans. Kl. 11.00 i Mälarhöjdens kyrka.

21/2 Tisdagssnack – Inessa Rejer om Den öppna dörren – Anmälan senast 17/2

Välkommen på en spännande föreläsning kring volontärarbete och ideell verksamhet. Uppenbarelsekyrkan kl. 18.00. Vi bjuder på soppa. Kostnadsfritt.

25/3 Klimatvänligt pyssel med fika

Kom och gör din egen miljövänliga deodorant, och andra klimatsmarta grejer! Vi blir inspirerade av konstnären Lilian Bäckman. Välkommen till Uppenbarelsekyrkan kl. 16.00. Kostnad 100 kr.

25/4 Tisdagssnack – Zdravko Beslic om bin

Kom och fika och lyssna på en inspirerande föreläsning om miljö, skapelse och hållbarhet. Välkommen till Uppenbarelsekyrkan kl. 18.00. Fri entré.

3–5/4 Passionsfilm: Tre filmer om att vara människa

Kom och se film i kyrkan kring de stora existentiella frågorna. Vi utforskar hur det är att vara människa. Filmerna utgår från livserfarenheter som är aktuella i påskens drama. Kl. 19.00 i Uppenbarelsekyrkan, tre kvällar i rad.

Afternoon Tea och Tisdagssnack

En sked i en lila kopp.

Afternoon tea – Söndagssamtal

Samtal med författare och andra personer med starka berättelser. En trevlig och viktig kulturstund på söndagar i Uppenbarelsekyrkan. Fri entré. Dryck och tilltugg (30kr) serveras innan samtalet börjar. Prästen Staffan Alberts leder samtalen.

Små grupper av människor sitter vid olika bord och pratar över en kopp kaffe.

Tisdagssnack i Uppenbarelsekyrkan

Välkommen till intressanta föreläsningar och samtal.

Hitta fler aktiviteter

En svartklädd man står och sjunger på en scen. En kvinna i svart klänning dirigerar.

Konserter, gudstjänster och aktiviteter

I Svenska kyrkan Hägersten kan du gå på konsert, delta i en gudstjänst eller sjunga i kör. Här hittar du också mötesplatser, kulturevenemang och andlig fördjupning.

Vi samarbetar med Sensus

Vi samarbetar med Sensus vid konserter och kulturevenemang.