Retreat, meditation, pilgrimsvandring och cirkeldans

Här kan du hitta stillhet, motverka stress och nå andlig fördjupning. Detta är hälsa för själen.

Två personer sitter på knä med knäppta händer.

Retreater

För dig som söker lugn och stillhet. Retreat är en dag i vila och tystnad. Här kan sinne och kropp få ro. Välkommen både till Uppenbarelsekyrkan och Mälarhöjdens kyrka.

Pilgrimsvandring

Pilgrimsvandring är friskvård för kropp och själ. Vi vandrar tillsammans och är nära naturen.

Cirkeldans

För dig som söker rörelse och inre andlig glädje.

Hitta nästa retreat, meditation, pilgrimsvandring eller cirkeldans

29/5 Pilgrimsvandring i Tyresö

Följ med på en pilgrimsvandring i Tyresö. Genom att pilgrimsvandra vårdar du både kropp och själ. Anmäl dig senast 20 maj.

En grön slokhatt, en vandringskänga och en stav.

2022-06-26 • Pilgrimsvandring light

Njut av sommaren genom att pilgrimsvandra. Ett steg i taget – i gott sällskap. Vi startar i Mälarhöjden.

Hitta mer hälsa för själen

Närbild på en kvinna som står upp med knäppta händer i en kyrka. Fyllda kyrkbänkar syns suddigt i bakgrunden.

Fira gudstjänst

Till gudstjänsten får vi komma som de vi är. Här hittar du aktuella gudstjänster i våra kyrkor i Svenska kyrkan Hägersten.

En kvinna står med knäppta händer. Tända ljus i förgrunden.

Andlig fördjupning

Reflektera över livet och kristen tro. I Svenska kyrkan Hägersten finns bokcirklar, samtalsgrupper och kreativa mötesplatser. Här kan du också konfirmeras som vuxen.

Hitta fler aktiviteter

En svartklädd man står och sjunger på en scen. En kvinna i svart klänning dirigerar.

Konserter, gudstjänster och aktiviteter

I Svenska kyrkan Hägersten kan du gå på konsert, delta i en gudstjänst eller sjunga i kör. Här hittar du också mötesplatser, kulturevenemang och andlig fördjupning.