Två personer sitter på knä med knäppta händer.

Retreater

För dig som söker lugn och stillhet. Retreat är en dag i vila och tystnad. Här kan sinne och kropp få ro. Välkommen både till Uppenbarelsekyrkan och Mälarhöjdens kyrka.

Hitta nästa retreat

21/1Retreat i Mälarhöjden – Anmäl dig senast 11/1

För dig som söker lugn och stillhet. En dag i vila och tystnad i Mälarhöjdens kyrka. Ingen avgift. Lunch och fika ingår.

22/1Retreat i Mälarhöjden – Anmäl dig senast 11/1

18/2 Retreat i Uppenbarelsekyrkan – En dag i stillhet och vila

Kom på en dags vila och återhämtning i Uppenbarelsekyrkan. Vi bjuder in till en rogivande halvdag i stillhetens tecken. Ingen avgift. Lunch ingår.

1/4 Retreat i Mälarhöjden – Anmäl dig senast 22/3

2/4 Retreat i Mälarhöjden – Anmäl dig senast 22/3

7/4 Retreat - Stilla dag inför korset

En halvdag i stillhetens tecken för vila och återhämtning. Vi samlas i tystnad runt korset och långfredagens berättelse och det erbjuds stillhet, gemenskap, soppa och läs- och skaparhörna.

Om retreat på Svenska kyrkans nationella sidor

Någon ligger i en hängmatta i solen.

Ge dig tid

Retreat är en möjlighet att för några dagar leva i avskildhet och stillhet. Det är ett tillfälle att hinna ifatt sig själv och reflektera över vad som är viktigt i livet.

Retreat, pilgrimsvandring, meditation och cirkeldans

En kvinna med knäppta händer och slutna ögon. Ett hjärta svävar framför henne.

Meditation

Meditation är en stund att längta till. Det är hälsa för själen. Och en väg till andlig fördjupning. Välkommen till Uppenbarelsekyrkan varannan torsdag kl. 17.00.

Pilgrimsvandring

Pilgrimsvandring är friskvård för kropp och själ. Vi vandrar tillsammans och är nära naturen.

Två personer sitter på knä med knäppta händer.

Retreater

Cirkeldans

I Cirkeldans får du pröva danser från olika kulturer, som är lätta att lära. Vi dansar för den inre glädjen och känslan av att vara en del av en helhet. Efter dansen samtalar vi om växande och utveckling.