Två personer sitter på knä med knäppta händer.
Foto: Magnus Aronson /Ikon

Retreater

För dig som söker lugn och stillhet. Retreat är en dag i vila och tystnad. Här kan sinne och kropp få ro. Välkommen till avgiftsfria retreater i våra kyrkor som äger rum flera gånger under året.

Hitta nästa retreat

28/9 Retreat – en dag i stillhet och vila

Kom på en dags återhämtning i Uppenbarelsekyrkan. Vi inbjuder till en rogivande halvdag i stillhetens tecken. Lunch ingår.

5/10 Retreat i Mälarhöjden

För dig som söker lugn och stillhet. En dag i vila och tystnad i Mälarhöjdens kyrka. Här har du möjlighet till enskilda samtal med präst eller diakon. Ingen avgift. Lunch och fika ingår. OBS! Anmälan 1/8–1/10 via formulär nedan.

6/10 Retreat i Mälarhöjden

För dig som söker lugn och stillhet. En dag i vila och tystnad i Mälarhöjdens kyrka. Här har du möjlighet till enskilda samtal med präst eller diakon. Ingen avgift. Lunch och fika ingår. OBS! Anmälan 1/8–1 oktober via formulär nedan.

16/11 Retreat – en dag i stillhet och vila

Kom på en dags återhämtning i Uppenbarelsekyrkan.

Avgiftsfritt – tack vare ditt medlemskap

Ditt medlemskap i Svenska kyrkan möjliggör att denna verksamhet kan vara avgiftsfri. Tack för att du är medlem – du är del av något större.

Läs mer om vad du bidrar till som medlem.

Om retreat på Svenska kyrkans nationella sidor

Någon balanserar på en mossig stock i skogen.

Ge dig tid – var med på en retreat

Retreat är en möjlighet att för några dagar leva i avskildhet och stillhet. Det är ett tillfälle att hinna ifatt sig själv och reflektera över vad som är viktigt i livet.

Retreat, pilgrimsvandring, meditation och cirkeldans

Två kvinnor och en man sitter på små bönepallar med knäppta händer och slutna ögon.

Meditation

Meditation är en stund att längta till. Det är hälsa för själen och en väg till andlig fördjupning. Kom på en stunds nedvarvning. Välkommen till Uppenbarelsekyrkan varje torsdag kl. 17.00. Kostnadsfritt.

Cirkeldans

I Cirkeldansen dansar vi och samtalar kring växande och utveckling. Du får pröva danser från olika kulturer, som är lätta att lära. Vi dansar för den inre glädjen och känslan av att vara en del av en helhet. Läs mer här.

Pilgrimsvandring

Pilgrimsvandring är friskvård för kropp och själ. Vi vandrar tillsammans och är nära naturen. I Svenska kyrkan Hägersten hittar du lokala pilgrimsvandringar i vårt fina område, såväl som vandringar på annan ort. Läs mer här.

Två personer sitter på knä med knäppta händer.

Retreater

För dig som söker lugn och stillhet. Retreat är en dag i vila och tystnad. Här kan sinne och kropp få ro. Välkommen till avgiftsfria retreater i våra kyrkor, som äger rum flera gånger under året. Läs mer här.