Foto: Billy Alexander

Cirkeldans

I Cirkeldans får du pröva danser från olika kulturer, som är lätta att lära. Vi dansar för den inre glädjen och känslan av att vara en del av en helhet. Efter dansen samtalar vi om växande och utveckling.

Hitta nästa tillfälle

6/9 Cirkeldans i Mälarhöjdens kyrka

I Cirkeldans får du pröva danser från olika kulturer, som är lätta att lära. Efter dansen samtalar vi över en kopp te. Vi pratar om växande och utveckling utifrån en bibeltext. Kl. 17.30–20.00 i Mälarhöjdens kyrka.

20/9 Cirkeldans i Mälarhöjdens kyrka

4/10 Cirkeldans i Mälarhöjdens kyrka

18/10 Cirkeldans i Mälarhöjdens kyrka

1/11 Cirkeldans i Mälarhöjdens kyrka

Om heliga danser på Svenska kyrkans nationella sidor

Människor dansar i ring

Heliga danser

Heliga danser är en slags cirkeldans, ofta av meditativ karaktär.

Retreat, pilgrimsvandring, meditation och cirkeldans

En kvinna med knäppta händer och slutna ögon. Ett hjärta svävar framför henne.

Meditation

Meditation är en stund att längta till. Det är hälsa för själen. Och en väg till andlig fördjupning. Välkommen till Uppenbarelsekyrkan varannan torsdag kl. 17.00.

Två personer sitter på knä med knäppta händer.

Retreater

För dig som söker lugn och stillhet. Retreat är en dag i vila och tystnad. Här kan sinne och kropp få ro. Välkommen både till Uppenbarelsekyrkan och Mälarhöjdens kyrka.

Cirkeldans

Pilgrimsvandring

Pilgrimsvandring är friskvård för kropp och själ. Vi vandrar tillsammans och är nära naturen.