Ett pepparkakshus står framför en adventsljusstake i fönstret.
Foto: Albin Hillert /Ikon

Välkomna till den lilla församlingen på landet. Här finns tre kyrkor och kyrkogårdar, engagerade medarbetare och en stolthet över vår vackra arbetsplats och omgivning.

Ändringar när det gäller information i kyrkbladet:

- I Kyrkbladet står att det är sista soppan den 9/12, men detta stämmer inte. Sista soppan var den 30/11.
- Tyvärr är luciagudstjänsten den 13/12 inställd pga ökad smittspridning av Covid i skolorna. Lucia kommer att ske utomhus med bara barnen och deras föräldrar.
- Det blir ingen julgröt i kyrkstugan på julafton, men dock kaffe och pepparkaka efter krubbgudstjänsten.

Här under kan du se vad som händer på vår Facebook-sida, man kan även gå in direkt på facebook sidan. Titta då allra längst ner på denna sida, till höger under sociala kanaler, klicka på Facebook. Man behöver inte ha ett konto.

Året på kyrkogården

Bilder tagna av församlingens medarbetare