I vardag och i högtid, i glädje såväl i sorg. Välkommen till Genarps församling.

Församlingsexpeditionen stängd

På Kristi himmelsfärdsdag (torsdag 21 maj) och fredag 22 maj är pastorsexpeditionen stängd. Veronica Helm Andréasson är vikarierande kyrkoherde 21-24 maj och nås på telefonnummer 0702-99 49 74.

Här kan du se hur du når oss.

Öppettider på församlingsexpeditionen

Här kan du se hur du når oss.

Hälsning från barnen i verksamheten Barncafé Bild: Rikke Möller Andersen

I tisdags målade barnen i verksamheten Kyrkans barncafé stenar med olika budskap och placerade dessa runt Genarps kyrka och kyrkstugan. Om man går runt och tittar hittar man många fina stenar med kloka budskap...

Bild: Rikke Möller Andersen

Det här är Lila! Vår fyrbenta kompis och praktikant i församlingen. Lila utbildas under detta året till terapihund tillsammans med sin matte, komminister Rikke Möller Andersen.

Året på kyrkogården

Bilder tagna av vaktmästare Rickard Wahlström