Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Genarps församling Besöksadress: Pastorsexpeditionen, Kyrkovägen 11, 24771 Genarp Postadress: Genarps församling, Box 14, 24727 Genarp Telefon:+46(40)315600 E-post till Genarps församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Trygghetspunkt KyrkStugan

Vid extraordinära händelser, till exempel oväder och olyckshändelser eller vid utrymningsbehov, kan det uppstå situationer då människor är i behov av hjälp, stöd, mat och värme.
För att trygga dessa behov har Lunds kommun inrättat samlings- och informationsplatser, så kallade Trygghetspunkter. I Genarp är församlingshemmet KyrkStugan utsedd till Trygghetspunkt. Här finns det möjlighet att under några timmar få tak över huvudet, information, enkel förtäring och medmänskligt bemötande. Trygghetspunkten bemannas i första hand av kyrkans personal.

Övriga trygghetspunkter är församlingshemmen Maria Magdalena på Östra Torn i Lund, Petersgården på väster i Lund, Kyrkbacken i Veberöd, Eginogården i Dalby och församlingshemmet i Södra Sandby.

För ytterligare information kring Trygghetspunkterna, vänd dig till Kommunkontoret, Avdelningen för miljöstrategi, folkhälsa och säkerhet:
tel. 046-359 50 00.