Garde församling

Kontakt

Garde församling Besöksadress: Prästgården Garde 410, 62363 Ljugarn Telefon: +46(498)491001 E-post till Garde församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Garde församling

(Alskog, Ardre, Etelhem, Garde och Lye socknar)

Vi firar högmässa eller högmässogudstjänst varje sön- och helgdag.

Vi firar högmässa eller högmässogudstjänst varje sön- och helgdag.

Om våra vackra medeltidskyrkor

Kyrkor

Om våra vackra medeltidskyrkor

När en människa ska döpas samlas familj och vänner i kyrkan eller på den plats där dopet ska ske.

Dop

Konfirmationen handlar om kristen tro. Och kristen tro handlar om livet och allt som livet rymmer: dig och kompisarna, kärleken och tron, Jesus, orättvisorna och Gud

Konfirmation

Bröllop är fest! Ett minne för livet. Att gifta sig borgerligt eller kyrkligt ger samma legitimitet, men i kyrkan ber vi också om Guds välsignelse över äktenskapet.

Vigsel/ Bröllop

Den kristna riten för att säga farväl och tacka för en människa är en gudstjänst. I begravningsgudstjänsten överlämnar vi den döde till Gud.

Begravning

Kontaktuppgifter - Personal