Välkommen till vår hemsida!

Dags för konfirmander 22/23

Konfirmation 22/23

Konfirmandtiden kan bli en upptäcktsresa! En upptäcktsresa som ger möjlighet att söka svar på de stora frågorna i livet: om Relationer, om Gud, om Livet och om Döden.

Expeditionens öppetider

Tisdag och fredag 10-12 och 13-15.

Församlingshemmet öppet

Välkommen in mellan kl 9 och 15 varje vardag.Då finns församlingshemmet öppet för att komma in och läsa en tidning och dricka en kopp kaffe.

Välkommen att fira gudstjänster hos oss i Frändefors församling

Barnskåpet

Klicka här för att läsa om barnskåpet

Kyrknytt

Kyrknytt är församlingsbladet som utkommer till hemmen i Frändefors församling en gång i kvartalet med spännande info om de senaste nyheterna och inblickar i våra verksamheter.

Kontakt

Snacka med "prellen"? Fråga om vår barnverksamhet? Hur funkar gravskötsel? Boka församlingshemmet? Varmt välkommen att kontakta någon av våra medarbetare!

Kyrkguiden

Se vad som händer i församlingen, vart kyrkan ligger och annan information direkt i mobilen!

Foto: Gustaf Hellsing /Ikon