Barn och unga

Vi har något för de flesta åldrar!

Victoria Olsson

Församlingsassistent barn och ungdom

Mer om Victoria Olsson

Församlingsassistent med fokus på barn, unga och familj. Till Victoria ringer du om du har frågor om våra barn- och ungdomsgrupper. Victoria bor utanför Frändefors tillsammans med sin man på en liten gård. Tycker mycket om att fotografera och har en last som håller henne fast... Pepsi Max.

Lovisa Husberg

Församlingsassistent - barn, Församlingsvärdinna

Mer om Lovisa Husberg

Lovisa är med i Församlingens barn och ungdomsverksamhet med fokus 6-12 år, och håller även på med Bibeläventyret. Lovisa är en härlig, varmt kristen tjej från Vänersborg. På fritiden älskar hon att vara ute i naturen, dans och lekar. Blir det sång kan det också vara så att hon plingar lite på gitarren.

Emma Davidsson

Kyrkomusiker, Musikpedagog

Mer om Emma Davidsson

Emma har hand om församlingens musikverksamhet. Hon ser till att det blir musikgudstjänster, spelar på förrättningar och gudstjänster samt leder församlingens babyrytmik och barn- och ungdomskör. Hon har även piano- och sångelever. På fritiden gillar hon att umgås med familj och vänner och bara njuta av tillvaron.