Konfirmation 2019/20

Konfirmandtiden kan bli en upptäcktsresa! En upptäcktsresa som ger möjlighet att söka svar på de stora frågorna i livet: om Relationer, om Gud, om Livet och om Döden.

Konfirmandarbetet är ett erbjudande till alla födda 2005 som är nyfikna på vad kristen tro innebär.

Är du nyfiken på vad det handlar om men vet inte om du vill konfirmera dig? Du kan anmäla dig ändå för att prova!

Konfirmationen är en möjlighet att säga ja till Gud och till den tro man döptes till som barn. Man ska alltså vara döpt för att konfirmeras. Men även den som inte är döpt tidigare är välkommen att delta i konfirmationsundervisningen. Vill du sedan döpas sker dopet under läsåret, någon gång före konfirmationen.

Ladda ner folder med anmälan här!

Hoppas vi ses till hösten!

Hälsar,

Daniel Westin, Victoria Olsson och Emma Davidsson