Konfirmation 20/21

Konfirmandtiden kan bli en upptäcktsresa! En upptäcktsresa som ger möjlighet att söka svar på de stora frågorna i livet: om Relationer, om Gud, om Livet och om Döden.

Konfirmandarbetet är ett erbjudande till alla födda 2006 som är nyfikna på vad kristen tro innebär.

Vi pratar, leker, äter fika, har andakt, spelar musik, tänker, läser, gör film/draman, äter mer fika, sjunger, pysslar... och mycket mer.

På olika sätt går vi igenom olika ämnen om liv, tro, vänskap, vem är jag, gott och ont, vem är Gud...

Är du nyfiken på vad det handlar om men vet inte om du vill konfirmera dig? Du kan anmäla dig ändå för att prova!

Konfirmationen är en möjlighet att säga ja till Gud och till den tro man döptes till som barn. Man ska alltså vara döpt för att konfirmeras. Men även den som inte är döpt tidigare är välkommen att delta i konfirmationsundervisningen. Vill du sedan döpas sker dopet under läsåret, någon gång före konfirmationen.

Vi kommer ha lördagsläsning 1 gång i månaden. Men vi samarbetar också med Brålanda pastorat som har onsdagsläsningar.

Ladda ner folder med anmälan här!

Komma direkt till anmälan

Klicka här

Hoppas vi ses till hösten!

Hälsar,

Daniel Westin, Victoria Olsson

Daniel Westin

Victoria Olsson

Församlingsassistent barn och ungdom

Mer om Victoria Olsson

Församlingsassistent med fokus på barn, unga och familj. Till Victoria ringer du om du har frågor om våra barn- och ungdomsgrupper. Victoria bor utanför Frändefors tillsammans med sin man på en liten gård. Tycker mycket om att fotografera och har en last som håller henne fast... Pepsi Max.