Dop i Frändefors församling.

När dopvattnet når huvudet sker ett möte mellan Gud och den som döps, ett unikt möte som visar att vi är sedda och oändligt älskade av Gud.

Funderar ni på att döpa ert barn, eller kanske är du själv odöpt?

Välkommen att kontakta någon av våra präster eller vår expedition för att boka ett dopsamtal och ett datum.

I dagsläget erbjuder vi dop i samband med de flesta gudstjänster, eller direkt efter, på söndagar.

Efter dopet finns möjligheten att hyra församlingshemmet för en eventuell dopfest.

Att tillhöra Guds familj är gratis, därför är dopet detsamma.
(Församlingshemmet är också gratis att hyra vid kyrkliga handlingar såsom dop, begravning och liknade).

Kontakta oss gärna!

Pastorsexpeditionen,
Kyrkogatan 6, 462 69, FRÄNDEFORS
Nås säkrast Tisdagar och Fredag kl. 10-12