Other languages with Google Translate

Kontakt

Ekeby församling Besöks- och postadress: Pastorsgatan 10, 26777 EKEBY Telefon: +46(42)76035 E-post till Ekeby församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Ekeby församling

Välkommen till Ekeby församling, Bjuvs kommun.

Välkommen till Ekeby församling. Verksamhet och expedition finns på Ekebygården, Pastorsgatan 10 i Ekeby. Vi har expeditionstid tisdagar och fredagar kl 10.00-12.00 Vårt växel har telefonnummer 042-76035 men ring gärna på direktnummer (se Personal) Ring gärna på andra tider och svarar ingen kontakta oss genom detta formulär. Vi läser mail varje dag och kontaktar så fort vi kan. Skriv ärende och telefonnummer i textrutan. Skriv din emailadress.

Måndag 10 november är det första träffen i församlingskåren. DATUM FEL I FÖRSAMLINGSBLADET!!

välkemmne till Ekebygården alla intresserade för ett spännande föredrag : Nära himlen i det gröna helvetet -om forskning och malaria i Tanzania med Mariat Johansson och Ingegerd Roth

Betala med Swish

Ekeby församlings swish-nummer är:

För söndagens kollekt:

123 000 39  88