Enskede-Årsta församling

Enskede-Årsta församling Besöksadress: Bråviksvägen 47, 12052 Årsta Postadress: Box 750, 12002 Årsta Telefon: +46(8)55613330 E-post till Enskede-Årsta församling Webbplats

Enskede-Årsta församling

Välkommen till sommarcafé åtta tisdagar i sommar. Servering av kaffe, smörgås och tårta från kl 12.00 (självkostnadspris). Musikprogrammet startar kl 13.00.

Sommarcafé med musik

Trivsam samvaro • Andakt • Underhållning • Lekhörna

Sommarträff i Kyrkvillans trädgård

Trivsam samvaro • Andakt • Underhållning • Lekhörna

Från konfirmand till ledare. Konfa-, ledargruppen berättar om livet efter konfirmation.

Unga ledare berättar...

Keramikern Eva Engelbrekt ställer ut skulpturer som speglar kyrkoåret. Årsta församlingshus.

Utställning: Gestalter

Enskede-Årsta församling söker diakon med inriktning på barn och barns nätverk.

Enskede-Årsta församling söker diakon med inriktning på barn och barns nätverk.

En ny orgel kommer att installeras i Enskede kyrka under sommar och höst 2016. Vi reserverar oss för ev. ändringar i programmet p.g.a ombyggnationen. Se kalendern här på vår webbplats eller Årsta/Enskede lokaltidning för uppdateringar.

Orgelbygge i Enskede kyrka

Här hittar du höstens konfirmationsalternativ!

Konfirmeras som tonåring

Här hittar du höstens konfirmationsalternativ!

Klicka här så länkas du vidare för att påbörja din prenumeration.

Prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev!

Klicka här så länkas du vidare för att påbörja din prenumeration.

Aktuellt från Enskede-Årsta församling