Enskede-Årsta församling

Enskede-Årsta församling Besöksadress: Bråviksvägen 47, 12052 Årsta Postadress: Box 750, 12002 Årsta Telefon: +46(8)55613330 E-post till Enskede-Årsta församling Webbplats

Enskede-Årsta församling

Enskede-Årsta församling söker präst för  arbete med ungdomar och konfirmander. Välkommen med din ansökan!

Lediga tjänster

Enskede-Årsta församling söker präst för arbete med ungdomar och konfirmander. Välkommen med din ansökan!

Välkommen att följa med på en resa där vi får lära oss ikonmåleriets grunder.

Måla din egen ikon!

Välkommen att följa med på en resa där vi får lära oss ikonmåleriets grunder.

Här hittar du höstens konfirmationsalternativ!

Konfirmeras som tonåring

Här hittar du höstens konfirmationsalternativ!

Keramikern Marie Engelbrekt ställer ut skulpturer som speglar kyrkoåret. Årsta församlingshus.

Utställning: Gestalter

Fyra föredrag som belyser sundhet som
livsstil ur olika perspektiv

4 x Hälsans folk!?

Fyra föredrag som belyser sundhet som livsstil ur olika perspektiv

Klicka här så länkas du vidare för att påbörja din prenumeration.

Prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev!

Klicka här så länkas du vidare för att påbörja din prenumeration.

Sång- dans- och rörelsesamling för barn tillsammans med vuxen. Andakt, pyssel och fika. Ingen föranmälan behövs.

Öppen förskola & Babysång

En ny orgel kommer att installeras i Enskede kyrka under sommar och höst 2016. Vi reserverar oss för ev. ändringar i programmet p.g.a ombyggnationen. Se kalendern här på vår webbplats eller Årsta/Enskede lokaltidning för uppdateringar.

Orgelbygge i Enskede kyrka

Aktuellt från Enskede-Årsta församling