Enskede-Årsta församling

Enskede-Årsta församling Besöksadress: Bråviksvägen 47, 12052 Årsta Postadress: Box 750, 12002 Årsta Telefon: +46(8)55613330 E-post till Enskede-Årsta församling Webbplats

Enskede-Årsta församling

En änglavecka med bland annat konserter, utställning, gudstjänster och kyrkpub. Välkommen!

Mikaeli 26 sep-3 okt

Vandra pilgrimsleden till Tyresö. 2 oktober.

Gå i frid - vandringsdag

Vandra pilgrimsleden till Tyresö. 2 oktober.

Här hittar du höstens konfirmationsalternativ!

Konfirmeras som tonåring

Här hittar du höstens konfirmationsalternativ!

En ny orgel kommer att installeras i Enskede kyrka under sommar och höst 2016. Vi reserverar oss för ev. ändringar i programmet p.g.a ombyggnationen. Se kalendern här på vår webbplats eller Årsta/Enskede lokaltidning för uppdateringar.

Orgelbygge i Enskede kyrka

Klicka här så länkas du vidare för att påbörja din prenumeration.

Prenumerera på vårt digitala nyhetsbrev!

Klicka här så länkas du vidare för att påbörja din prenumeration.

Aktuellt från Enskede-Årsta församling