Foto: Jim Elfström/IKON

Magnus Hartog-Holm kommer till Svenska kyrkan i Basel

27 september 19.00 i församlingshemmet på Leimenstrasse 1

Sveriges ambassadör i Schweiz Magnus Hartog-Holm besöker oss i Basel onsdagen den 27 september. Då får vi möjlighet att höra lite mer om livet som svensk representant i världen.

Magnus Hartog-Holm har tillsammans med sin fru Maria och de båda sönerna varit vår ambassadörsfamilj och bott i Bern i tre år. Tiden här i Schweiz börjar lida mot sitt slut.

Vi är bland annat nyfikna på att höra hur ambassadören upplevt den här tiden. Vilka spännande framtidsscenarier ser han framför sig? Vilka utmaningar har han mött? Hur är det att bo här i Europas mitt i detta fina och annorlunda land? Livet som diplomat är speciellt och Magnus Hartog-Holm har arbetat i flera länder som Frankrike, Estland, Tyskland och Japan. Hur är det att flytta runt? Vad är det som krävs för att leva ett sådant liv och behövs det någon kallelse eller passion för att ge sig in i det livet? När ambassadören kommer på vår Öppet Hus kväll i Basel kommer han att berätta lite om sitt liv som diplomat.