Foto: Josefin Casteryd/IKON

Smygstart på julkampanjen

Nyhet Publicerad

Låt fler få fylla dem - det är budskapet i julkampanjen från Svenska kyrkans internationella arbete. I helgen smygstartar julkampanjen med glöggservering i Öjeby kyrka.

I helgen är det gammaldags julmarknad i Öjebyn. I samband med marknaden smygstartar julkampanjen Låt fler få fylla fem när internationella gruppen i Piteå församling bjuder på glögg.

Välkommen till glöggservering i Öjeby kyrka!
Lördag 18/12 kl. 11.00-16.00
Söndag 19/12 kl. 12.00-16.00

Svenska kyrkans internationella arbete uppmärksammar genom julkampanjen den pågående katastrof som alltför sällan hörs i medierna: barnadödligheten. Var femte sekund dör ett barn som inte hunnit fylla fem år. Barn dör av undernäring, infektioner och bristande omsorg.

Barn som får leva i trygghet – med mat, rent vatten, sjukvård och omsorg – kan klara sina kritiska första år. Genom att vara med och bidra är du också med och gör skillnad!