Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Välkommen till Danderyds församling Besöksadress: Angantyrvägen 39, 18254 Djursholm Postadress: BOX 2021, 18202 DANDERYD Telefon:+46(8)56895700 E-post till Välkommen till Danderyds församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Djursholms kapell

Det gamla jugendkapellet från 1898 är nästan som ett litet sagoslott. Högt uppe på en kulle ligger den vackert dekorerade byggnaden som är mycket omtyckt vid framförallt dop och vigsel.

Verksamheten drivs enligt Natanael Beskows ambition i ”fri och otvungen anda”. Föreningen Djursholms kapellvänner har 700 medlemmar och många av dessa utför det praktiska arbetet i kapellet.

Varje söndag firas gudstjänst med predikanter dels från Danderyds församling, dels från olika delar av landet. På sommaren är det lekmannaledda andakter. Här kan du också lyssna till intressanta föredrag och till Kapellkören som sjunger i gudstjänsten och vid konserter.

Djursholms kapell drivs av Stiftelsen Djursholms kapell, som förvaltar byggnaden och driver verksamheten, i samarbete med Danderyds församling. Kapellbyggnaden är invigd i Svenska kyrkan.

360-graders rundvandring i Djursholms kapell.

Tillgänglighet 
Djursholms kapell är utrustad med teleslinga. En ramp gör det lätt att komma in i kyrkan med rullstol, rullator eller barnvagn.

Hemsida: www.djursholmskapell.se

Adress: Danavägen 9, 182 60 Djursholm.

Karta