Foto: Johannes Frandsen

Dop, bröllop och begravning

Danderyds församling finns med dig genom livets alla skeden. Vill du boka dop, vigsel, begravning eller lokal? Eller vill du kanske bara veta mer? Tveka inte att kontakta oss. Du är varmt välkommen att boka dop och bröllop via webbokningen.

Dop

Vill du döpa ditt barn? Eller vill du själv bli döpt? Dopet är en fest för livet och en tradition som är lika fin oavsett om den som döps är ung eller gammal. Välkommen att boka dop här på hemsidan. Har ni frågor eller inte hittar någon tid eller lokal som passar i webbokningen, kontakta oss, se längst ner på sidan.

Bröllop

Planerar ni bröllop? Att gifta sig är en stor händelse i livet och innebär att ta relationen vidare på ett nytt sätt. Här berättar vi om vigselgudstjänsten och hur man bokar präst och kyrka. Och så får ni tips om ett och annat att tänka på. Varmt välkomna att boka ert bröllop här på webben eller via telefon.

Begravning

Att mista en anhörig eller nära vän kan vara en svår händelse. Sorgen och saknaden är ofta påtaglig men en del känner även frid och tacksamhet över en människa som har funnits.

Kyrkor och lokaler

Danderyds församling har flera kyrkor, kapell och lokaler. Läs mer här om våra kyrkor och lokaler samt hur du gör för att boka dopkaffe, bröllopsmottagning, minnesstund med mera.

Fler lokaler

Visste du att du hittar oss på plan 5 i Mörby centrum eller att du kan hyra lokaler flera av våra lokaler för dopfest, bröllopsfest, minnesstund med mera? Läs mer här nedan.

Kontakta oss - här hittar du alla uppgifter för att boka via e-post eller om du vill ringa.