Dop, bröllop och begravning

Danderyds församling finns med dig genom livets alla skeden. Vill du boka dop, vigsel, begravning eller lokal? Eller vill du kanske bara veta mer? Tveka inte att kontakta oss. Du är varmt välkommen att boka dop och bröllop via webbokningen.

Dopet - en fest för livet!

Vill du döpa ditt barn? Eller vill du själv bli döpt? Dopet är en fest för livet och en tradition som är lika fin oavsett om den som döps är ung eller gammal. Välkommen att boka dop här på hemsidan. Har ni frågor eller inte hittar någon tid eller lokal som passar i webbokningen, kontakta oss, se längst ner på sidan.

Ett brudpar, en man och en kvinna, håller varandras händer. I bakgrunden syns en kvinnlig präst.

Bröllop

Vilken dag! Glädje, pirr och hopp! Bröllopsdag. En dag med fest, glädje och många förhoppningar. Kanske har ni haft en lång relation, kanske är den ganska ny men att gifta er innebär att ni tar relationen vidare på ett nytt sätt. Varmt välkomna att boka ert bröllop här på webben eller via telefon.

Begravning

Att mista en anhörig eller nära vän kan vara en svår händelse. Sorgen och saknaden är ofta påtaglig men en del känner även frid och tacksamhet över en människa som har funnits.

Kyrkor och lokaler

Danderyds församling har flera kyrkor, kapell och lokaler. Läs mer här om våra kyrkor och lokaler samt hur du gör för att boka dopkaffe, bröllopsmottagning, minnesstund med mera.

Ett dukat bord med vattenkaraff, rosa tulpaner och vinglas.

Fler lokaler

Visste du att du hittar oss på plan 5 i Mörby centrum eller att du kan hyra lokaler flera av våra lokaler för dopfest, bröllopsfest, minnesstund med mera? Läs mer här nedan.

Telefonbokning – dop, vigsel och begravning samt kyrkor
Boka via epost: bokning.danderyd@svenskakyrkan.se

Bokning av församlingsgårdar
Välkommen att ringa församlingsvärdarna på tel:
08-568 957 35. Bokningen är öppen: mån-tors kl 9.00-12.00.

Besöksadress: Församlingens Hus, Angantyrvägen 39, 182 54 Djursholm. (bredvid Danderyds kyrka).