Gudstjänster

I en tid där allt går i ett kan gudstjänsten bli en paus, ett andrum, och ett sätt att få perspektiv på sitt liv. När man sätter sig ner i kyrkorummet är man en del av ett sammanhang; här har människor suttit före oss och många fler kommer att sitta här efter oss.

I gudstjänsten kan vi vara i fred med oss själva och Gud. Samtidigt har vi gemenskap med dem som deltar i gudstjänsten. Alla är välkomna och man behöver varken vara medlem i Svenska kyrkan eller döpt.

Här kan du få information om gudstjänsterna i Danderyd:
• Titta i kalendariet på hemsidans startsida.
• Gå in på Svenska kyrkans hemsida. Där finns information om alla gudstjänster i Danderyd och i hela landet.
• Ladda ner Kyrkguiden för Android eller Iphone.

Varmt välkommen att delta i gudstjänst i någon av dina kyrkor i Danderyd! Vi ses!