Foto: Magnus Aronsson

Gudstjänster

I en tid där allt går i ett kan gudstjänsten bli en paus, ett andrum, och ett sätt att få perspektiv på sitt liv. När man sätter sig ner i kyrkorummet är man en del av ett sammanhang; här har människor suttit före oss och många fler kommer att sitta här efter oss.

I gudstjänsten kan vi vara i fred med oss själva och Gud. Samtidigt har vi gemenskap med dem som deltar i gudstjänsten. Alla är välkomna och man behöver varken vara medlem i Svenska kyrkan eller döpt.

Här kan du få information om gudstjänsterna i Danderyd:
• Titta i kalendariet på hemsidans startsida.
• Gå in på Svenska kyrkans hemsida. Där finns information om alla gudstjänster i Danderyd och i hela landet.
• Ladda ner Kyrkguiden för Android eller Iphone.

Varmt välkommen att delta i gudstjänst i någon av dina kyrkor i Danderyd! Vi ses!

Kyrktaxi

Du som har svårt att ta dig till eller från gudstjänster och andra samlingar med andakt har möjlighet att åka kyrktaxi.

Vilken gudstjänsttyp passar dig?

Varje vecka firar vi olika typer av gudstjänster och andakter i Danderyds församling. På söndagar slår vi på stort med högmässa i Danderyds kyrka med kyrkkaffe efteråt i Församlingens Hus. Vill du komma på en enklare kvällsmässa och kanske delta i en samtalsgrupp eller hänga på vår ungdomskväll är du varmt välkommen på torsdagar. Läs mer här.