Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Välkommen till Danderyds församling Besöksadress: Angantyrvägen 39, 18254 Djursholm Postadress: BOX 2021, 18202 DANDERYD Telefon:+46(8)56895700 E-post till Välkommen till Danderyds församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Enebykyrkan

Kyrkan i Enebyberg är namnet på samarbetet mellan Danderyds församling (Svenska kyrkan) och Enebykyrkans församling (Equmeniakyrkan). Här samarbetar församlingarna i gudstjänstlivet och i verksamheter för vuxna.

Enens förskola (Kyrkans förskola) finns också i huset. Equmenia (Equmeniakyrkans barn- och ungdomsorganisation) har scouter för olika åldrar, söndagsskola, konfirmation och tonår. Några gånger per år är det Gudstjänst med små och stora.

Sedan 2006 samverkar dessutom Enebykyrkans församling, Danderyds församling och Danderyds kommun i mötesplatsen Träffpunkten med aktiviteter för alla åldrar genom bibliotek, förskola, fritidsgård, dagcenter med mera. Eftersom lokalerna delas av Enebykyrkans församling, Danderyds församling och Danderyds kommun så anordnas många program i samarbete med varandra. Bland dessa kan nämnas Författarkvällarna och ungdomsevenemang med musik med flera där både kyrkans ungdomar och kommunens ungdomsgård finns med.

360-grader rundvandring i Enebykyrkan.

Tillgänglighet 
Enebykyrkan är utrustad med teleslinga. Lokalerna är i markplan vilket gör det lätt att komma in i både kyrkorummet och samlingslokaler. Det finns dessutom hiss till källarplanet.

Hemsida: enebykyrkan.se

Adress: Alvägen 20 B, Eneby torg, Enebyberg

Karta