Vuxna

Bjärke församling erbjuder ett stort urval av olika verksamheter för vuxna i olika åldrar. Klicka dig in på vad just du skulle vilja vara med på och läs mer om vad vi har att erbjuda.

Café sorgen och glädjen

Ett café för dig som mist en närstående nyligen eller för en tid sedan. Vi träffas tredje torsdagen i månaden kl 11.00 i Sollebrunns f.hem. Välkommen!

Daglediga

För dig som är ledig på dagen och vill träffa andra i en trivsam miljö så finns våra ekumeniska månadsträffar för ”daglediga”.

Diakonalt stöd

Det finns tillfällen i livet när samhällets skyddsnät inte räcker till. Saker kan drabba oss som får konsekvenser vi inte räknade med.

Födelsedagskalas

Två gånger om året inbjuds alla som fyllt 80, 85, 90 år eller däröver tillsammans med en vän eller anhörig till födelsedagsfest i Sollebrunns församlingshem.

Bjärkegården

Gudstjänst på Bjärkegården

Vi har på grund av Covid-19 inte några gudstjänster på Bjärkegården.

Värmestugan

Vi träffas på tisdagar mellan 11.30-14.00 Vid bordet serveras soppa, nybakad kaka o kaffe för 40:- i Sollebrunns församlingshem.