Lars Larsson Börta Nordgårds fond

Lars Larsson, Börta Nordgård, har efter sin död testamenterat pengar till en fond där du som bor eller verkar inom Långareds gamla församling kan söka pengar.

Syftet med fonden är humanitär hjälpverksamhet eller sådant som gagnar mångas tillgång till olika verksamheter, t ex handikappanpassning av idrottsklubbars lokaler eller simskola. Du som privatperson eller förening i området Långared, Loo,Vänga, Anten och Kvarnabo kan söka medel.

Kyrkorådet i Bjärke församling har sedan utsett en liten grupp som tar hand om ansökningen, går igenom och beslutar sedan om pengar skall betalas ut.

Vid frågor, ring kyrkorådets ordf Karin Backlund tel 0705-768184 eller mail karin74backlund@gmail.com

Ansökan skickas till:

Bjärke församling, att: Karin Backlund                                                                              Box 114                                                                                                                             441 11 Sollebrunn